Prenosný Rádio Prijímač, BYTY-20 Si4732 Full Band Rádio Prijímač, Hliníkovej Zliatiny s priemerom 3,5 mm, Farebný Dotykový displej Bývanie

0 Hodnotenia
€38.75 €55.37

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1、 [ Odlišné Fullband Príjem ] Prenosný Rádio Prijímač vám umožní počuť hlas, ktorý chcete počúvať, bez ohľadu na to, kde ste, či je to FM, AM, MW, SW, alebo SSB (LSB a USB), ATS-20+Si4732 môžete získať ideálny, full band príjem.

2、 [ Zmysel Jedinečnosti ] Krátkovlnné Rádio Prijímač má inovované funkcie, modernizované verzie ATS-20+plus má ATS-25 encoder, ktorý má lepší pocit a dlhšiu životnosť, pridanie FM zosilňovače a M-filtre, aby sa váš zvuk transparentnejšie.

3、 [ Uplatňovať Rádio Prijímač ] Všetky Kapely Rozhlasové Prijímače sú umožní vám nie na nákup príslušenstva, bez dodatočných nákladov, vrátane lítiových batérií, anténa, reproduktor, bývanie, stupačky, TYP-C dátový kábel, a displeja utieranie handričkou, prichádza s doplnkové príslušenstvo.

4、 [ Jemné Dizajn ] Vreckový Rádio Prijímač prijíma vynikajúci dizajn s ATS-25 gombík, aby vaše rádio, majú dlhú životnosť, pridanie TYPU C konektor umožňuje lepšiu ochranu konektor zároveň uľahčiť nabíjanie.

5、 [ Ponúkajú Viacero Výhod ] Rádio Prijímač s Anténou je silný s cez USB, podpora audio výstup 3,5 mm slúchadlá, 8 ohm reproduktor 1w, FM výstup, headset antény, a anténa BNC rozhranie, zachovanie Si4735 balík, ktorý umožňuje užívateľom vymeniť čip seba, a softvér je kompatibilný.

Popis: Prenosný Rádio Prijímač je multi-funkčné a s prepracovaným dizajnom.

Funkcie: 1. Prepracovaný Dizajn: Pomocou gombíka z BYTOV-25, TYP-C konektor je pridané, ktorá nielen uľahčuje plnenie, ale aj lepšie chráni konektor.

2. Multi Funkcie: nabíjanie pomocou pripojenia USB, podpora audio výstup, podpora 3,5 mm slúchadlá, podpora 8 ohmové reproduktory, atď.

3. Široké Uplatnenie: Či už je to FM, AM, MW, SW, alebo SSB (LSB alebo USB), ATS-20+Si4732 môžu prijímať ideálne, čo vám umožní počuť zvuk.

Špecifikácia: Názov: Prenosný Rádio Prijímač

Elektrické parametre:

Pomocou 3.6 v lítiová batéria

USB nabíjanie

Podpora audio výstup Podpora pre 3,5 mm slúchadlá

Podporuje 8 ohm reproduktor 1w

FM výstup podporuje headset anténa

Pomocou BNC antény rozhranie

PCB vyhradzuje Si4735 balík, ktorý umožňuje užívateľom vymeniť čip seba, a softvér je kompatibilný

Vlastnosti:

1) Fm, am (MW a SW) a SB (LSB a USB);

2) 0.5, 1, 1.2, 2.2, 3, a 4 kHz audio pásma filtre;

3) 22 vopred nakonfigurovaný komerčné rádio a ham pásma;

4) Bfo kontroly;

5) Frekvencia krokové prepínanie (na 1,5 a 10kHz).

Balenie Zoznam: 1* Prenosný Rádio Prijímač

Poznámky:

Vzhľadom na displej, teplota farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré výrobky môžu mať niektoré farebné rozdiely v ich obrázky.Farba je predmetom skutočný objekt!

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, aby pre mierne veľkosť rozdiely.

sku: p56314

Názov Značky Ai AUTO ZÁBAVA
Položka Hmotnosť 1.00kg
Pôvod Kontinentálna Čína
Veľkosť Displeja 10"

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…