10 Ks Hlasový Záznamník pre plyšáka 30 Sekúnd Zatlačte Tlačidlo Zvuku pre Novorodenca Osobné Hlasovú Správu Hračky

0 Hodnotenia
€537.66

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

30 Druhý Hlasový záznam Zvuku Modul pre Plyšové Hračky, Plyšového medvedíka, Zvierat Záznamové Srdce, Nahrať Vlastné Správy,

✔ 30 DRUHÝ HLASOVÝ ZÁZNAMNÍK umožňuje Nahrať až 30 druhú správu alebo pieseň pre milovanú osobu.Ľahko znovu nahrávať nové správy, kým sa dostanete perfektný záznam.Stačí stlačiť srdce prehrávania.

✔ SUPER VYSOKÁ & JASNÉ, PREHRÁVANIE - Sme navrhli srdce záznamník na výrobu najlepší možný zvuk.Super nahlas a zreteľne prehrávania, ľahko môže byť vypočutý pomocou tkaniny/materiál.

✔ VYMENITEĽNÉ BATÉRIE, - Ak ste batériu nikdy neumiera, môžete zmeniť to.Veľkosti batérie je LR44 a môže byť ľahko zakúpiť na mieste alebo online.

✔ JEDNODUCHÉ ovládanie - prepnite prepínač na režim záznamu; stlačiť a držať počas nahrávania svojej správy.Prepnite prepínač do režimu prehrávania; squeeze raz na prehrávanie vašej správy.Sme obsahovať návod na obsluhu a ako video.

✔ JEDINEČNÝ DARČEK - Ideálny na použitie pre vaše ďalšie plavidlá projektu; inštaláciu, plyšové hračky pre jedinečný jeden z milý darček.Predstavte si, ako prekvapiť svojich blízkych bude, keď budú počuť svoje vlastné skladby alebo správy!

sku: p56516

CN Guangdong
Materiál plastové
Odporúčame Veku 14+y
Pôvod Kontinentálna Čína
Pohlavie Unisex
Položka Druh Bábika Príslušenstvo

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…