4000Mah Elektrické Vyhrievané Ponožky Nabíjateľná Kúrenie Ponožky Nohy Teplejšie Pre Lyžovanie, Turistiku, Rybolov, jazda na Bicykli Turistiku Šedá

0 Hodnotenia
€23.77 €41.71

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Strategicky umiestnené vykurovacie telesá použiť ďaleko-infračervené vlákien získať najlepšie vykurovacieho výkonu.To môže stimulovať krvný obeh v nohách a je veľmi vhodný pre ľudí s artritídou nohy, dlhodobé studené a stuhnuté kĺby

Kúrenie okolo hornej a dolnej časti: v porovnaní s vyhrievané ponožky, ktoré len teplé na chodidlách nôh, kúrenie drôt je balený okolo našej kúrenie ponožky.Vyhrievané ponožky poskytujú dosť teplo pre studené nohy.

Používa sa pre zimné outdoorové športy ako lyžovanie, turistika, poľovníctvo, odpratávanie snehu, rybolov, jazda na bicykli, jazda na bicykli, atď.

Praktický dizajn: vyhrievané ponožky prísť s dvoma akumulátormi.Zlepšiť pohodlie, ktoré sme navrhli batérie byť ohnuté a ľahší.V porovnaní s inými (valcové) typy batérií na trhu, naša batéria má menšie cudzie teleso pocit a možno nosiť topánky.

Ideálny pre vonku: počasie, v zime je mokré, studené a zasnežené.Keď ľudia chodia do práce, rybolov, ochranu lesa, jazda na bicykli alebo hranie outdoorové športy, ich nohy sú stále studená.Tieto vyhrievané ponožky môžete tento problém vyriešiť.Dobrou voľbou ako Vianočný darček pre vašu rodinu alebo priateľov.

farba:Šedá / Čierna

Materiál:kompozitný materiál

Obsah Balenia:

2 x vyhrievané ponožky

2 x nabíjateľné batérie

1 x usb kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p57178

Pohlavie MUŽI
Materiál Hodváb
Pôvod Kontinentálna Čína
Hadica Výška Koleno-Vysoká

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…