Roztomilý Koala Sviečka Formy Čokoládová Torta Ručne Vyrábané Mydlo Omietky, Živice Sadrovca, Silikónové Formy Domov Svadobné Dekorácie, Ozdoby 2023 Nové

0 Hodnotenia
€10.97 €21.95

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Roztomilý Koala Silikónové Sviečka Formy pre DIY Aromaterapia Sviečka Sadrové Ozdoby Mydlo Epoxidové Živice Foriem Remesiel, Takže Nástroj

Funkcie:

ŠPECIÁLNY DIZAJN: Táto forma má najviac špeciálny dizajn pre DIY vonné sviečky.Dizajn je jedinečný a osviežujúci.Jasné detaily, aby vaša práca živý a temperamentný.To sa môže plne ukázať vašu osobnosť a ušľachtilý chuť.

VYSOKO KVALITNÉ SILIKÓNOVÉ: Tieto formy sú vyrobené z potravinársky silikón, mäkký a pružný, flexibilný a je opakovane použiteľný.Oni nie sú ľahko zlomiť ani ho nedeformujte, veľmi odolná.Vysokým teplotám od -40°F až +446°F (-40°C do +230°C).Mikrovlnná rúra a umývačka riadu bezpečné. (POZOR: nie prichádzajú do priameho kontaktu s otvoreným plameňom alebo v blízkosti zdroja tepla!)

JEDNODUCHÉ, ABY sa: Veľmi jednoduchý na používanie.Jednoducho punč otvorom v spodnej časti s ihlou, bezpečné knôt v stredu formy a potom nalejte do roztaveného vosku a čakať na to, aby formovať.Akonáhle obsah sú úplne vyliečiť, jemne zatlačte na dno formy a svoj výtvor bude vyskočí ľahko bez lepenia na dno. (Poznámka: Prosím, vyčistite ihneď po použití).

ŠIROKÉ POUŽITIE: Tieto formy sú vhodné na výrobu vonné sviečky, živice dekorácie, sadrové ozdoby, mäkké, keramika, ručne vyrábané mydlá a iné remeslá.To môže byť tiež použitý ako zapekacej formy, aby sa poleva, mousse, koláče, pečivo, fondán, dezerty, želé, puddings a čokolády.

IDEÁLNY DARČEK: To je perfektný darček pre priateľov, rodinu, ručne vyrábané sviečky, takže nadšencov a KUTILOV, sviečky, takže začiatočníkov pre všetky sviatky, výročia, sviatky, významné dni a príležitosti.

Špecifikácia:

Materiál: potravinársky silikón

Teplota: -40°F až +446°F (-40°C do +230°C)

Farba: Biela

Vzor: Stojí Koala

Veľkosť: 10.5*10.5 cm

Balenie zoznam:

1pc silikónové formy

Tipy:

1. poskytujeme len silikónové formy.Prosím, aby sa sami!

2. Po stláčanie a deforming, nechajte ho na chvíľu sa vráti do pôvodného stavu.

3. Po použite, prosím, umyť vodou, potom vysušiť, položte ho na rovný a dať ho na chladnom mieste.

4. Nepoužívajte, prosím, kúrenie a pomocou ostrých nástrojov.

sku: p62486

Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu sviečka plesní
Tvar Zviera
Materiál Potravinársky silikón
Veľkosť As show

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…