Plynového pedála Akcelerátora 12V Prst Ovládanie Rýchlosti Skúter Plynu Palcom Urýchľovač Prst Plyn Ovládanie Rýchlosti Pre KQi Elektrické

0 Hodnotenia
€70.29 €140.59

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Skúsenosti pohodlie našich Elektrické Scooter Speed Control Prst Plyn.S vynikajúcu trvanlivosť a pevnosť, tento plyn umožňuje rýchlejšiu a pohodlnejšiu prácu.Vhodné pre 12V napätie, pomáha používateľom upraviť rýchlosť a zrýchlenie.Je to skvelý darček pre rodinu a priateľov, hľadá pre posilnenie ich scooter skúsenosti.

Špecifikácia:

Napätie: 12V

Materiál: ABS+PC

Balenie Zoznam:

Elektrický Skúter Plyn Akcelerátor*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúcu Trvanlivosť: Naše Elektrické Scooter plynového pedála Akcelerátora, remeselnícky so silným ABS a materiálu PC, prináša optimálny výkon v drsné vonkajšie podmienky.Očakávať odolnosť za akéhokoľvek počasia a terénu.

2.Jednoduché ovládanie: S našou Elektrický Skúter plynového pedála Akcelerátora, môžete ľahko ovládať rýchlosť, takže vaše jazdecké pohodlné a efektívne.Inštalácia je hračka a funguje to bez problémov s širokú škálu elektrické skútre.

3.Vylepšené jazdné zážitky: S tento elektrický skúter plynového pedála akcelerátora, môžete očakávať, že nerušený výkon napriek napätia výkyvy.Jeho kompatibilitu s väčšinou elektrických skútrov a 12V napätie zabezpečuje bezstarostné jazdy.

4.Zrýchlenie Pomoc: Naše Elektrické Scooter plynového pedála Akcelerátora poskytuje pomoc v nastavenie rýchlosti a akcelerácie, čo umožňuje užívateľom vychutnať si plynulejšie a bezpečnejšie jazdiť s väčšou presnosťou a ľahkosťou.

5.Nádherný Darček: Pozdvihnutie svojich blízkych' skúter jazda s tento úžasný elektrický skúter plynového pedála akcelerátora.Prekvapte svoju rodinu a priateľov, s veľkým darom môžu poklad.

sku: p63667

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…