Vedierko Hat Slnko Čiapky Pre Ženy Uv Ochrany Priedušná UPF50 UV Ochranu Oka Vedra Beach Oka Slnko Klobúk Na Pláži Surfovanie

0 Hodnotenia
€6.92 €9.89

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

1. 【UPF 50+] vyzýva S UPF 50+ ochrany proti slnku, môže účinne blokovať 98% na slnečné UV žiarenie.

2. 【Dizajn Zdôrazňuje] vyzýva Na vetru pracka na dolnej čeľuste posilňuje vetru, takže nie ste strach z vetra a surfovanie.Upravuje tvar tváre a robí tvár menšie.

3. 【Priedušná Textílie] vyzýva Obe strany spp tela sú zostrihané s dýchateľným oka na urýchlenie odvod tepla a priedušnosť, čím ju pohodlné na nosenie bez toho, aby dusno.

4. 【Dobré Slnečník Efekt] vyzýva Na 6typ/2.36 v okraj klobúka si uvedomuje, všetci-okolo ochranu pred slnečným žiarením pre čelo, líca, uši, a iné ochorenia kože, a nebojí sa silnému slnečnému žiareniu pri cestovaní v lete.

5. 【Ľahký a Prenosný] vyzýva nastaviteľné vedierko hat len váži asi 60 g, a hlava sa nebude cítiť tlak.Mäkký materiál umožňuje, aby boli zložené do akéhokoľvek tvaru, ktorý chcete, a dal do vrecka alebo kabelky.

Špecifikácia:

Veľkosť Produktu:

Nastaviteľný obvod hlavy: 55-60cm/21.65-23.62 v

Klobúk výška: 8 cm/3.14 v

Okraj: 6typ/2.36 v

Hmotnosť výrobku: 60 g

Produkt materiál: nylon

Zoznam Produktov:

Rybár Klobúk*1

Poznámky:

1. Produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka vzhľadom na rôzne osvetlenie a Nastavenia obrazovky.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Upf 50+ Uv Ochrany] vyzýva Vybavené UPF 50+ ochrany proti slnku, Vedierko Hat môžete účinne blokovať 98% na slnečné UV poškodením a dosiahnuť čelo, líca, uši, a iné kožné všetci-okolo opaľovací krém.

2.【Profesionálne Vetru] vyzýva Nechať si nie ste strach z vetra a surf, Pláže Čiapky Pre Ženy je vybavený čeľusť pevná vetru pracky dizajn, ktorý poskytuje silný vietor ochranu.

3.【Vstavané Reflexná Dizajn] vyzýva Vedro Klobúky sú viditeľné na cestovanie, pretože je postavený vo vysoko reflexné kus dizajn a zlepšujú viditeľnosť a ochranu počas zamračeného počasia.

4.【Priedušný Oka] vyzýva Letné Čiapky Pre Ženy vyrobené z prísny výber chinlone materiálov spájať priedušná oka textílie na oboch stranách a zrýchlený odvod tepla a vetranie pre pohodlné nosenie.

5.【Prenosný a Ľahký] vyzýva Vybavené ľahký-k-vykonávať funkciu, ktorá Rybár Klobúk je pohodlný a ľahký a dá sa použiť kedykoľvek a kdekoľvek je to možné.

sku: p66655

Pohlavie MUŽI
Vzor Typ prekladané
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Bavlna

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…