Zadný Blatník Svetlice UTV Zadný Blatník Svetlice Blato Klapka Stráže 2/4 Sedadlá Kompatibilný s Polaris RZR XP Pro/XP 4 2020 2021 2022 2023

0 Hodnotenia
€48.81 €65.09

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

**Poznámka: KEMIMOTO časti nie sú sponzorované, alebo schválené, alebo pridružené k značiek jeho častí nosenie, vrátane Polaris Priemysel,BRP, HONDA,YAMAHA.

Špecifikácie

Podmienka: Aftermarket Úplne Nové

Farba: Čierna

Materiál: Vysoko kvalitný polyetylén

Typ: Zadné Mud Guards

Package zahrnuté:

--2 * Kolieska dobre blokovať off

--7 * 8 mm rozšírila gumy nechtov

Kompatibilné s

Kompatibilné s Polaris RZR XP PRO 2020-2022

Kompatibilné s Polaris RZR XP PRO 4 2020-2022

UDRŽAŤ ČISTÉ KABÍNY

Toto vnútorné koleso dobre blokovať off sa používa ako výplň pre otvorenú medzeru v každej zadné koleso dobre pre prúdenie vzduchu na čistenie nečistôt, a udržať dážď, sneh, hlina, blato, prach, slush, a voda z kabíny.

HEAVY-DUTY MATERIÁL

Vyrobený z 5mm hrubé PE dosky, materiál má vynikajúcu odolnosť voči jedu a nízke teploty, a má dobrú chemickú stabilitu, vnútorné koleso dobre blokovať off odolnosť voči väčšine alkalických korózii, nízka absorpcia vody, výborné elektrické vlastnosti.

To je všetko, pre-tvoril kde sa ohýba, aby poskytovali maximálne pokrytie s minimálne medzery a štrukturálne nepružnosti pre trvanlivé výrobok, ktorý je postavený na poslednej.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA

Inštaláciu Zadného Kolesa Dobre Blokovať Off je jednoduché a rýchle.Inštalácia je dokončená v 2 minút, ktoré je možné rýchlo odstrániť podľa aktuálnej situácie.

FLEXIBILNÉ VŔTANIE

Rzr pro blatník svetlice má 3 otvory na každej strane, a tam je voliteľný 4. otvor na strane spolujazdca, ktoré možno vŕtať s 5/16 palcový vŕtať, ak je to potrebné.

**Upozornenie Táto položka nie je licencovaný Honda/Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki/CF Moto/BRP produktu.Si nenárokujeme vlastníctvo a nemajú žiadny vzťah s Honda/Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki/CF Moto/BRP.Všetky Honda/Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki/CF Moto/BRP autorské práva a ochranné známky patria do príslušných vlastníkov.Pokiaľ nie je výslovne označené ako, naše použitie ochranné známky tretích strán neznamená akýkoľvek vzťah, sponzorstvo, alebo potvrdenie medzi nami a Honda/Yamaha/Polaris/Can Am/Kawasaki/CF Moto/BRP.Všetky odkazy od nás (alebo názov spoločnosti) alebo (predávajúci) na ochranné známky tretích strán je na identifikáciu príslušnej tretej strany tovaru a považuje sa nominatív fair use pod zákon o ochranných známkach.

sku: p67204

Značky: zadný blatník svetlice

Položka Výška 58inch
Druh Materiálu Vysoko kvalitný polyetylén
Položka Hmotnosť 0.81kg
Položka Dĺžka 21.5inch
Pre ATV Značka/Model Polaris
Položka Šírka 2inch
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…