Kovové Hubky Na Umývanie Riadu Kuchyňa Pranie Práčky Hrnce Čistenie Hubky Pan Umývanie Riadu Práčky Príslušenstvo Na Čistenie

0 Hodnotenia
€3.29 €6.59

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1. S turdy A Spoľahlivé Upratovanie: Vyrobené z odolného a spoľahlivého oceľový drôt materiál, tento práčky je odolné a môže zvládnuť ťažké čistiace úlohy na dlhú dobu.

2. Ľahké držanie: S pohodlný ergonomický dizajn rukoväte, táto oceľová vlna práčky je ľahko uchopiť a udržať vaše ruky čisté, zatiaľ čo budete drhnúť preč nečistôt a tuku.

3. Škvrna-Odstránenie Efektu: Táto oceľová vlna, pračka má jemné oceľové drôty, ktoré môžete odstrániť škvrny účinne a pohodlne, a to je aj kompaktný a ľahko opláchnuť

4. Viaceré Funkcie: Či už budete musieť vyčistiť nábytok, rozsah kapota, hrniec, panvica, batérie, umývadlo, pečenie, plech, keramické dlaždice alebo podlahy, táto oceľová vlna, práčka zvládne akýkoľvek povrch a odstránenie odolných škvŕn a hrdze .

5. Široké použitie: Táto oceľová vlna práčky môžu byť použité v rôznych miestach, ako je hotel, reštaurácia, kuchyňa, garáž a kúpeľňa, na čistenie rôznych povrchov a odstrániť ťažké škvrny.

Špecifikácia:

1. Materiál: OCEĽOVÉ + PP

2. Hmotnosť: 60 G 3. VEĽKOSŤ : Cca 8.5*5* 5 cm/3.35*1.97*1.97 palec

Balenie zoznam: 1pc x oceľová vlna práčky

sku: p69112

Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie Kuchyňa
Číslo Modelu Kovové Umývacie Hubky
Funkcia Eco-Priateľský
Materiál Polyester

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…