Horský Bicykel Pedál Uhlíkových Vlákien Cestnej Zámok Pedál Self-Locking Nohy V Pedále Bicykla Diely Príslušenstvo Pre Horských A Cestných Bicyklov

0 Hodnotenia
€21.92 €31.31

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1、Odolal Všetkým Poveternostným: Carbon Fiber Bicykli Pedál má chróm molybdén ocele nápravu, tak to je navrhnutý tak, aby splniť požiadavky aj tých najnáročnejších cyklistov v každom počasí.

2、Vzduchu Uhlíkovým Pedál Dizajn: Nášľapné Cyklistické Pedál používa vzduchu uhlíkovým pedál dizajn, tak sa to môže poskytnúť unikátny a mimoriadny zážitok pre profesionálnych a amatérskych cyklistov.

3、Vstavané Nerez Ložiská: Horský Bicykel Pedál má vstavaný nerezové ložiská na zlepšenie pedál stability a aby jazda mazanie viac práce-ukladanie.

4、Odolný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitných uhlíkových vlákien materiálu, naše Bicykli Nášľapné Pedále je odolný, vodotesný, prachu-dôkaz, a nie je ľahké hrdze.Je zadarmo, vietor a dážď.

5、Veľmi Ľahký: Pretože náš Non-Slip Bicykli Pedál používa aerodynamický uhlíkových lamiel, môže poskytnúť maximálna plynulosť.To je o 10% ľahší ako štandardný systém.

Popis: Bike Nášľapné Pedále je vyrobená z vysoko kvalitných uhlíkových vlákien materiálu, takže je voľný od vetra a dažďa.Je veľmi ľahký a môžu poskytnúť maximálnu plynulosť.

Špecifikácia: hmotnosť Netto: o 298g

Pedál Materiál: Karbónová

Balenie Zoznam: 1 pár*Non-Slip Bicykli Pedál

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

sku: p74581

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…