Zábal Okolo Chvosta Ľudské Vlasy Rozšírenia 14-22 inch Rovno Klip V Cope, Rozšírenia Viacerých Farieb Remy Vlasy Pony Kusov

1 Hodnotenia
€43.50 €108.76

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Copu Ľudské Vlasy Rozšírenie Zábal Okolo Chvosta Ľudské Vlasy Rozšírenia 14-22 inch Rovno Klip V Cope, Rozšírenia Viacerých Farieb Remy Vlasy Pony Kusov Copu Ľudské Vlasy Descritption:

1.Značka: WXMY Vlasy

2.Aký typ vlasov: Copu Ľudské Vlasy Rozšírenia

3.Vlasy Materiál: 100% pravé ľudské vlasy,žiadne iné mix

4.Farba vlasov:#1, #2, #4, #4P27, #6, #27, #27P613, #60, #613

Všetky farby sú na sklade, ak chcete vlastné iná farba,, neváhajte nás kontaktovať.

5.Dĺžka vlasov: 14-22 inch, dlhšie veľkosť sa dá prispôsobiť

6.Vlasy textúra: Rovné vlasy,kučeravé rovné vlasy,voda vlna, vlasy,telo vlna vlasy

7.Vlasy Hmotnosť: 80 g-95 g/kus

8.Vlasy Funkcie:

Super dlhý predlžovanie vlasov, prírodné vlasy,

Č lektvar na liečbu, č vši, č spleti, žiadne prelievanie

Môže byť pokrčené, narovnať O kvalite a čas používania:

100% vysoko kvalitných ľudských vlasov, salón kvality, bez spleti, žiadne prelievanie.Vlasy sa cíti hladké a mäkké.

FAQ O Našich predlžovanie Vlasov

1.Sú Vaše Vlasy Rozšírenia Vyrobené Z Ľudských Vlasov?Je Vaše Vlasy Remy?A Čo Robí

To Znamená?

Áno.Všetky ourhair rozšírenia celej našej rade sú vyrobené zo 100% Remy ľudské vlasy.Ľudské vlasy, na rozdiel od syntetických alebo chlpov zvierat, môžu byť štylizované, farbené, umyté a kartáčovaný dáva vám tak viac slobody a ďaleko prirodzenejšie dokončiť.

je najlepšej kvality vlasov rozšírenie k dispozícii tak, ako je "kutikulu správne", čo znamená, všetky kožičky na vlasy hriadeľ spustiť rovnakým smerom (smerom nadol).To zabezpečuje, že vlasy zostanú lesklé, mäkké a spleť zadarmo mesiacov, dokonca rokov, ak dobre postarané. 2.Môže Predlžovanie Vlasov Byť Narovnané, Pokrčené,Farbené Alebo Tónovaný?

Všetky ľudské vlasy rozšírenia môžu byť farbené, rez a štýlu rovnako ako prirodzené vlasy môžu,ale nie sú pripojené na ich pôvodné korene a boli chemicky ošetrené už, že môže reagovať inak na farby, ako môžete očakávať.

Sme tiež poradiť, aby len niekedy stmavenie alebo tón vašich rozšírení a nikdy bielidlá alebo obmedzte ich, ako to môže vážne znížiť životnosť.Ak sa chystáte na farbenie rozšírení, dôrazne vám odporúčame, pričom ich professional colourist skúsenosti s umiera, predlžovanie vlasov, aby sa zabránilo nesprávny výsledok alebo poškodenia vlasov.

Vždy farbivo malej časti vlasov prvý pred použitím farebného celého testu farby.Vezmite prosím na vedomie, keď predlžovanie vlasov boli farbené alebo chemicky zmenený to bude neplatné naše returnspolicy. 3.Môžem Spať So Rozšírenia?

Pre semi-permanentné metódy (páska-in a wefts) môžete spať s vaším rozšírenia.Na pripravené na nosenie rozšírenie metódy (klipy, takmer, atď.), ktoré sme absolútne neodporúčame vám spať s vaším rozšírenia.Spanie s pripravený na nosenie predlžovanie vlasov môže poškodiť vaše vlastné vlasy, a to môže spôsobiť, že predlžovanie vlasov nebude trvať tak dlho.

Bez ohľadu na metódu, odporúčame umývania vlasov denne a správne skladovanie zaistiť, aby jeho pôvodnej kvality.

4.Ako By Som Sa Mal Starať Pre Predlžovanie Vlasov?

>Čistíte predlžovanie vlasov so širokým zub hrebeň.

>Nikdy nepoužívajte výrobky, ktoré obsahujú olej, alkohol alebo etanol, pretože to môže poškodiť vlasy rozšírenia.Pokúste sa čo najlepšie využitie síran zadarmo šampón a kondicionér,ako tieto zložky sa budú suché vlasy sa znižuje životnosť.

>Umývanie vlasov rozšírenia ak si všimnete akýkoľvek výrobok, vybudovať alebo po niekoľkých nosí.

>Predlžovanie vlasov, ktoré sú odstránené denne by mali byť uložené v čistom, suchom box alebo v taške od slnečného svetla, tepla a vody.

>Čo je najdôležitejšie liečiť predlžovanie vlasov s láskou a oni budú mať hľadáte nádherné mesiace! 5.Ako Dlho Si Predlžovanie Vlasov Naposledy?

S pravidelnou údržbou,WXMY predlžovanie vlasov bude trvať tri mesiace (niekedy až šesť mesiacov v závislosti na vaše prírodné vlasy).Ako vaše vlasy rastú, bond bude prirodzene rásť s vašimi vlasy.Správne zaobchádzanie, bude predĺžiť životnosť vašich vlasov rozšírenia. 6.Poštovné A Vráti

Doprava:

Štandardná doprava: 10 - 25business dní.

Urýchlené poštovné: 3 - 7business dní.

Prepravné časy sú len odhad a sú vypočítané z čase opustí náš sklad.Prosím, aby viac času na spracovanie vašej objednávky v našom sklade.

Návrat:

Po obdržaní predlžovanie vlasov, ak zistíte nejaké problémy, alebo nie sú spokojní s hairextensions,ako dlho, ako položka nebola použitá alebo upravená žiadnym spôsobom,máte 30 dní na odoslanie objednávky späť k nám buď pre vrátenie peňazí alebo výmenu.Ak ste požiadali nás, aby sme robiť žiadne zmeny na vlasy náhradné systém pred expedíciou, ako je vlastný poriadok, výrobok nemôže byť vrátený.

sku: p76217

Materiál Triedy Remy Vlasy
Prílohy Clip-In
Môže Byť Permed Áno
Položiek v jednom Balení 1 Kus Len
Vhodné Umiera Farby Tmavšie Farby Len
Vlasy Textúra Rovné Vlasy/Kinky Rovné Vlasy/Voda Vlna, Vlasy/Telo Vlna Vlasy
Názov Značky WXMY
Dĺžka Vlasov 14" 16" 18" 20" 22"
Vlasy Hmotnosť 14-16inch, 80g/ks;18-palcové, 90 g;20-22 inch, 95g
Ombre Farba Vlasov #4P27, #27P613
Textúra ROVNÉ
Jednotky Hmotnosti 80 g/kus
Vlasy Materiál 100% Pravé Ľudské Vlasy
Môže sa prispôsobiť Áno
Čistá Farba Vlasov Prirodzené Farby, #1, #2, #4, #8, #18, #27, #60, #613
Typ Vlasov Zábal Okolo Chvosta Vlasy A Šnúrkou Copu Vlasy
Pôvod Kontinentálna Čína
Funkcia copu predlžovanie vlasov, Prírodné Ľudské Vlasy

Zákazníci Q & A

avatar

Som MILUJÚCI tento chvost! Kedysi som zábal moje pravidelné rozšírenia okolo môjho chvosta a to by hmotnosti moje vlasy dole a daj mi bolesti hlavy, ale nie tento! To bolo tak jednoduché na inštaláciu a to nosil krásne! Zápasy moje vlasy perfektne! Loooooove to! Vynikajúce služby a komunikáciu. Fastly dodanie. Vysoko kvalitný produkt. Farba dokonalý. Všetko je dokonalé. Tak šťastná!

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…