Multifunkčné Okuliare Čistenie Box Domácnosti, Zlaté Šperky, Hodinky Traky Krúžok Čistič Diskov Blu-Ray Verzia Stroj Na Čistenie Šperkov

0 Hodnotenia
€15.68 €26.14

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Multifunkčné Okuliare Čistenie Box Domácnosti, Zlaté Šperky, Hodinky Traky Krúžok Čistič Diskov Blu-Ray Verzia Stroj Na Čistenie Šperkov

popis

Názov: Multifunkčný čistič

Ultra-vysoká frekvencia: 48000Hz

Čistenie nádrže kapacita: 450 ml

Kapacita batérie: 800mAh

Menovitý výkon: 1.2-3.5 W

Režim prevádzky: mechanické

Veľkosť: 23.5*11*7.5 cm

charakteristika

úplne nové a vysokej kvality

48000Hz silné ultrazvukové vibrácie, nepoddajné nečistoty budú rozdelené do malých častíc a oddelené od objektov.Jemný čistiaci proces nebude spôsobovať akékoľvek škody na vaše obľúbené šperky, okuliare, hodinky, šperky, mince, umelý chrup, prístroje, zariadenia a náhrdelníky.

Štýlový prenosný dizajn s ABS materiálu.V kapacita 450 ml nádrž na vodu umožňuje dať okuliare, šperky alebo iné nástroje v ňom a môžete si ho vziať wherever chcete.

Stačí vyplniť čistenie umývadlo s tečúcou vodou a získajte profesionálne výsledky pri čistení len 2 minúty.Ak chcete zastaviť, stlačte tlačidlo power.

Nielen vhodné pre všetky druhy pohárov, prstene, náhrdelníky, náušnice a iné šperky, perá, kovové nástroje a iné každodenné potreby a kovových častí, ale tiež ľahko sa čistí.

Malé rozmery a pohodlné odkladanie.

Package zjavne

1* Hosť

1* Nabíjací kábel

sku: p84098

Kapacita 301-500 ml
Napätie (V) 6V
Výkon (W) 1.2-3.5 W
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Šperky Cleaner
Názov Značky seago
Číslo Modelu 2704374
Nedostatok Vody Alarm No

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…