Naturefly Uhlíka v Horskej Ploché Riadítka MTB Bike Bar Požičovňa Časti Cyklu Stúpačky Riadidlá Doprava Zadarmo

0 Hodnotenia
€83.39 €87.78

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis Produktov

Špecifikácie

Naturefly Uhlíka v Horskej Ploché Riadidlá 620/640/660/680mm

Oxid Kormidlo je všetky nové mladšieho súrodenca jeho popredných kolega má viac prístupné 600-680 dĺžky milimeter.Oxid 700 je zhotovený s NF technológie, ktoré strategicky sa mení hrúbka uhlíka maximalizovať silu a dodržiavanie predpisov v príslušných oblastiach, zatiaľ čo šetrí hmotnosť celkovo.NF, dokazuje ich riadidlá so štandardom, hydraulicky uplatňovať únava test a alarmujúce drastické-hľadáte prístroj, ktorý meria odolnosť voči nárazu.

Oxid Torayca T700

Model: HDB-060

Svorka: Φ31.8 mm

Veľkosť: 620/640/660/680mm (C-C)

Bar Hmotnosť: 120±15 gramov

Kmeň: 80/90/100/110m

Stonky Hmotnosť: 130±10 gramov

Drop: 135 mm

Upozornenie:

1.Záruka : 1 Rok

2.Nahradenie je bez chýb v použitých materiáloch a v pracovnom vyhotovení pri dodržaní podmienok záruky rok.

3.Dovozné clo/dane sú mimo našej kontroly, iste, ktoré nie sú zahrnuté do našej ceny.

PROSÍM, ZAČIARKNITE POLÍČKO PRE VŠETKY FYZICKÉ POŠKODENIE PRED PODPISOM ALEBO PRIJATÍ BALÍKA.OZNÁMIŤ KURIÉROM ALEBO ZÁSTUPCU V ČASE DODANIA, AKO ODMIETNUŤ, ZATIAĽ ČO SI VŠÍMAŤ AKÉKOĽVEK FYZICKÉ ŠKODY NA TOMTO POLI.

Balenie A Dodávka

Profil Spoločnosti

Profesionálnych Karbónový Bicykel Výrobca

Naturfly výrobca Sunnysun a sídlo zriadené 2014 v Huizou,špecializujúca sa v kompozitných výrobkov uhlíka a bambusu bicykli častí: carbon road rám, rám mountain, Triatlon rám, Trať rám a Riadidlá pre UCI, jazda na bicykli Štandard.Rovnako bambusu bicykle a rámy príchode na Štrk, Cesta, Dráha, MTB, Fixie a Jednej Rýchlosti v roku 2020 na koni zdravo medzi domovom a spoločnosti v ekonomickej štýl.Chrániť, Viac sa stará, aby vaša rodina.

Skúsený R&D Tímu

Naturefly má dlhoročné skúsenosti v zložených produktov.Podporené profesionálne R&D inžinierov, sme plní OEM a ODM objednávky, ako požadoval.Máme dobré obchodné partnerstvá s dodávateľmi a predajcami, a môže poskytnúť zákazníkom nový produkt vzory, zaručenú kvalitu, spoľahlivé dodacie lehoty a prijateľné ceny.

Značka NATUREFLY Začala

V posledných rokoch, s vplyvom zahraničných značiek a zvýšenie povedomia o značke, boli sme rozvoj našej vlastnej značky NATUREFLY v roku 2016. Prostredníctvom účinného značky prevádzky a riadenia, náš NATUREFLY značka bola zaliata agent distribúcia a dealer management.

So zameraním na Kontrolu Kvality

Spoločnosť bude aj naďalej držať "Kvalita Prvý, Povesť Prvé" zásady s odhodlanie poskytovať zákazníkom v Číne a v zahraničí, s dobrými službami.Teraz máme nový projekt v roku 2020 bambusu bicykle, všeobecne používaných na uliciach, spevnené chodníky a off road môže byť ľahko namontovať do multi-rýchlostný bicykel, viac priblížiť k prírode, vôňu kvetov., 100% ručne vyrábané z bambusu s recykláciou konopné vlákno do 3 rokov záruky a SK Štandardný Test..

Spoločnosť bude pokračovať v "kvalita prvý, povesť prvý" účel, oddanosť hostia v Číne a v zahraničí, s dobrými službami.

Výstava

Certifikácia

sku: p84426

Komponenty Riadidlá
Certifikát CE EN 14781
Použitie Krížniky, Horské Bicykle
závodné Horský
Dĺžka 600/620/640/660/680mm
Záruka 1 Rok
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky NATUREFLY
Šírka 601 - 700mm
Druh Horizontálne Riadidlá/Jeden-tvarované Riadidlá
Číslo Modelu HDB-060
Priemer Sedlovky 28.6 mm
Materiál Karbónové
Priemer Drieku 31.8 mm

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…