4 M. 2 NGFF Kľúč-M NVMe Slot karty PCI Express 4.0 16X PCl-E 3.0 X16 SSD Converter Karty Adaptéra S Ventilátorom Podporu M2 ssd (Solid State Disk

0 Hodnotenia
€31.27 €32.92

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

PCI-E X16 4-disk rozširujúca karta s 4* 32Gbps full-speed signál a súčasne rozšírenie.

Hlavná doska podporuje PCI-E split alebo PCI-E RAID funkcie a podporuje PCI-E 3.0 a 4.0 prenosové protokoly.

4-disk ssd array kartu, pevná konštrukcia, hrubé PCB, stabilný PCIE X16 rozhranie, starostlivosť o vaše dôležité dáta.

Podpora 4-disk mäkké RAID, uvedomiť si, mäkké RAID pod WIN10, 4-disk konzistencia je dobré a RAID je stabilný.

Nepúšťajte disku, spomaliť, a zablokovať, a import high-energie DC power chip na zabezpečenie stabilnej prevádzky M. 2 NVME SSD.

Technológia je zrelé, a môžete ho používať s dôverou.

Multi-systém zlučiteľnosti, kompatibility s rôznymi prúdu operačné systémy, drive-bez inštalácie, plug-in a použitie (PS: iné systémy potrebné nainštalovať ovládače okrem Win8/10 systém).

Špecifikácie:

Pevný disk podpora: SSD/M. 2 PCI-E zariadenie M. 2 NVME protokol

Prenosová rýchlosť: 4*32Gbps

Podpora: PCI-E 4.0 3.0 rýchlosť

Veľkosť balenia: 225*70 MM S Chladiaci Ventilátor

Package Zahrnuté:

1 * 4 M 2 Key-M Slot PCI-E 16X Karty Adaptéra

1 * Skrutkovač

1 * Sada skrutiek

1 * Nízkoprofilový Držiak

Poznámka pred nákupom: 1. Uistite sa, že vaša základná doska PCIe x16 slot podporuje pcie.Signál je rozdelený do 4 PCIe x4, alebo PCIe x8 slot, ktorý je rozdelený na 2 PCIe x4, že je, x4+x4. Všeobecne platí, že ak BIOS obyčajné základnej doske má "PCIEX16 Bifurcation" " a iné podobné možnosti.Po zadaní voľby, budete pozrite si časť "PCIE 4x4" a iné podobné nastavenia, ktoré vo všeobecnosti podporu delenia; servera čip je odlišné od tohto, obráťte sa, prosím, úradné zákaznícky servis z vašej základnej dosky pre detaily.Nemôže podporu, prosím, nekupujte!

2. Ak chcete vytvoriť raid, prosím, uistite sa, že používate 4 pevné disky s rovnakými špecifikáciami a rovnaký model tak, aby sa zabezpečila konzistentnosť výkon pevných diskov.Či ste alebo nie ste, môžu vytvoriť raid, je len na vašej základnej dosky.To nemá nič do činenia s karty adaptéra.Náš obchod nemôže poskytnú technickú podporu.

3. Len M. 2 NGFF Ssd s 2242 2260 2280 22110 veľkosť NVME protokolu alebo AHCI protokolu sú podporované.Treba poznamenať, že AHCI protokol nie je rovná SATA protokol.

4. Niektoré základné dosky podporujú iba PCIe slot, ktorý je pripojený k CPU.Ak je obsadené, nie je tam žiadne miesto pre grafickú kartu vložiť.Prosím, zvážte tieto starostlivo pred nákupom, tak nie je prispieť k logistickej spoločnosti.

5. Niektoré doske PCIe sloty zdieľanie šírky pásma.Napríklad, prvý PCIe slot je PCIe x16 a druhý PCIe slot je PCIe x8. Ak dva PCIe sloty sú vložené do zariadenia, v rovnakom čase, tam sú dva hlavné dôvody, pre zdieľanie šírky pásma.Každý PCIe slot je spustený PCIe x8 pásma.Za predpokladu, že prvý PCIe x16 slot podporuje rozdelenie do PCIe 4x4 pred druhým PCIe slot nie je zapojená do prístroja, ale po druhej PCIe slot je vložený do zariadenia, šírku pásma, ktorá sa stane PCIe x8, ktoré budú viesť k rozštiepeniu Zlyhanie, čo v niektorých disky nevykazujú disky.Na niektoré základné dosky, po PCIe x16 slot, ktorý je rozdelený na 4 x4 v BIOS, pretože doska má viacero PCIe sloty, po iných PCIe sloty sú vložené do prístroja, split PCIe x16 bude skutočne stať x4, x8. x4, ale to stále ukazuje, 4 x4, v nastaveniach systému BIOS.Po takejto doske je vložená do stúpačky karty, druhý bay nebude rozpoznať disk, pretože reťaz šírka druhý zálivu nie je rozdelené; doska PCIe slot a U. 2 je možné vybrať iba vtedy, prečítajte si manuál k základnej doske.

6. Vezmite prosím na vedomie, že väčšina dosky sa musí spolupracovať s CPU.Low-end Cpu, nepodporujú rozdelenie, pretože počet PCIe kanálov nie je dosť.Tento jav je častejšie na AMD chipset základnej dosky.Hoci základnej doske systému BIOS, ktorý je rozdelený na 4 X4s, CPU je relatívne low-end a nie je možné prideliť tak veľa kanálov.

7. Tento produkt môže byť použitý iba v PCIe slote, ktorý podporuje PCIe split.Signál riadok pevného disku na kartu adaptéra je pripojený priamo k PCIe signál riadok vašej základnej doske počítača, tak tam je žiadne obmedzenie na výkon vášho pevného disku, a to sa nezmení.Rýchlosť vášho pevného disku, atď.Rýchlosť je určená počítača a pevný disk.

8. O PCIe 3.0 4.0 problém, signál riadku pevný disk rozhrania karty adaptéra je priamo pripojené na rozhranie PCIe, vaše zariadenie, a nie je potrebné pre čip konverzie v strede, takže karty adaptéra neobmedzuje výkon pevný disk, pevný disk a počítač sa rozhodnúť rýchlosť.Stúpačky karty len hrá úlohu v zmene tvaru rozhranie.

sku: p84429

Druh Pevný Disk Adaptéry
Package Áno
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…