K82 Herné Mechanické Klávesnice USB Káblové 94 Kľúče Hotswap Klávesnice RGB Podsvietenie Mechanické Klávesnice pre Počítač, Notebook, PC Gamer

0 Hodnotenia
€15.80 €26.33

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

K82 Mechanické Klávesnice RGB Svetlo Svietiace Klávesnica USB Port Hot-Swap Klávesnice 94 Tlačidlá pre Notebook Notebook Ploche

Funkcia:

1. Hra je Optimalizovaná pre Dizajn: drôtovú klávesnicu je 94-key tri-rozloženie gaming keyboard špeciálne navrhnutá s hráčmi v mysli.Funkcie rozvrhnutie a dizajn, ktorý zvyšuje hernej výkonnosti, vrátane špeciálne herné tlačidlá funkcií.

2. Káblové Pripojenie USB: Tento herné klávesnice využíva spoľahlivé káblové pripojenie USB umožňuje pripojenie k počítaču cez USB rozhranie.Káblové pripojenia, obvykle poskytujú stabilný prenos dát a rýchlejšie reakcie, zabezpečenie plynulej herný zážitok.

3. Odolný ABS Keycaps: Na keycaps mechanickej klávesnice sú vyrobené z ABS materiálu, spoločný plastov používané v klávesnicu výroby.ABS keycaps sú známe pre ich vynikajúcu odolnosť proti opotrebeniu a odolnosť, zabezpečiť dlhotrvajúci výkon.

4. Rainbow Podsvietenie: hráč tlačidlá funkcie rainbow späť na osvetlenie, čo znamená, že kľúče môžu vyžarujú svetlo vo viacerých farbách.To vytvára živé a vizuálne príťažlivé svetelný efekt, zvýšenie celkový herný zážitok.

5. Multimediálne Funkcie: Tento svetelný klávesnice je vybavený multimediálne funkcie, umožňuje vykonávať rôzne multimediálne operácie stlačením Fn spolu s F1 až F12 keys.Nastavenie hlasitosť, prehrávanie/pauza a preskakovanie skladieb sú len niektoré príklady z multimediálnych funkcií je k dispozícii.Okrem toho, hot-swap klávesnica má rozmery 395x153x33mm, sa môže pochváliť dlhým kľúčom životnosť až 10 miliónov úderov, a ponúka voliteľné farebné varianty vrátane Jazero Modrá, Micro Light, a včiel medonosných.Podporuje viaceré operačné systémy ako Windows XP/Vista/Mac OS/Win7/8/10/11.

Špecifikácia:

Certifikácia: ŽIADNE

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Typ: KÁBLOVÉ

Aplikácia: Desktop,Notebook,Tablet

Klávesnica Štandardná: 94 Kľúče

Jazyk: Angličtina

Prevádzka Štýl: Mechanické

Štýl: Herné

Podsvietenie Typ: MULTICOLOR

Prepínače (Hot swap): ÁNO

Keycup materiál: ABS plast

Typ klávesnice: 94 kľúče triple pravopis herné klávesnice

Spôsob pripojenia: USB Káblové

Svetelný typ: Rainbow light

Multimediálne funkcie: Fn+F1-F12

Rozmery: 395 x 153 x 33 mm / 15.5 x 6 x 1.29 palec

Životnosť: 10 miliónov krát

Farba(nepovinné): Jazero Modrá/ Leskom/ Včela

Systém Podpory: pre Windows XP/Vista/Mac OS/Win7/8/10/11...

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Herné Klávesnice

sku: p85594

Jazyk Angličtina
Prevádzka Štýl Mechanické
Štýl Hranie hier
Podsvietenie Typ MULTICOLOR
Pôvod Kontinentálna Čína
Prepínače (Hot swap) Áno
Aplikácia Plochu, Notebook, tablet
Druh KÁBLOVÉ
Názov Značky VKTECH
Keycup materiál ABS Plast
Klávesnica Štandardná 94 Kľúče

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…