PC Herný ovládač, Káblové USB Herný Gamepad Ovládač pre Počítač/Notebook

0 Hodnotenia
€43.49 €86.98

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

PREVRAT KEYBOARD & MOUSE GAMING:Dokonale kombinovať Keyboard & Mouse na Malý Praktický Gamepad Form Factor.Pohodlie Gamepad, Flexibilita Keyboard & Mouse-ako Percise Trackpad. 10 Stôp Dlhý USB Kábel.Plug & Play, potrebný Žiadny ovládač.Kompatibilné pre PC Počítač/ Notebook / Laptop, OS(11 10 8 7), OS, Herné Konzoly:Xbox Jeden、Xbox Série S/X,PS4,PS5.

MYŠ-ÚROVEŇ PRESNOSTI VEĽKÉ TRACKPAD:Vďaka Veľkej veľkosti presnosť trackpad, Presné mierenie, presné sledovanie a rýchle otočenie nikdy nebolo jednoduchšie.Teraz môžete pohodlne Sedieť na gauči, hrá competivie hry s vysokou presnosťou a presnosť.Pobyt Na Vrchole vašej súťaže.Pre hry vyžaduje vysoká presnosť, Ako FPS, ARPG, ZÁKONA, SLG a mnoho ďalších.

MYŠ MICRO SWITCH TLAČIDLÁ, ALPY OVLÁDAČ A TEXUTRED RUKOVÄŤ:Až 13 tlačidlá sú vybavení s Micro Prepínače, Cítiť chrumkavé kliknite na tlačidlo a hmatovej spätnej väzby myši micro switch tlačidlá.Alpy krátkodobé konkávne ovládač ponúka väčšiu kontrolu pohybu a rýchlo konať.Anti-slip Tvarovaná zadná rukoväť vám pohodlné uchopenie s celkovú kontrolu.

ERGONOMICKÉ ROZLOŽENIE TLAČIDIEL A ROZŠÍRITEĽNÝ TLAČIDLÁ S MODIFIKÁTOR :Súčasne pohybovať s právom ovládač, Zameriavanie trackpad, , skákať a robiť mnoho viac, vďaka starostlivo umiestnené tlačidlá a trackpad.By pomocou kombinácie klávesov FN modifikátor , na keymapping D-pad a ďalších tlačidiel možno zmeniť tak, aby spĺňali požiadavky pre všetky druhy hier.

SPÄŤ TLAČIDLÁ A KOLIESKO:3 Späť pomocou tlačidiel môžete robiť viac a zákona horiace rýchlo.Myš koliesko vám umožní vymeniť v hre zbraní rýchlo.

Špecifikácie:

Materiál: ABS medi

Farba: Čierna, Ružová (voliteľné)

Veľkosť: cca. 172x108x42mm/6.77x4.25x1.65in

Balenie Obsahuje:

1 x Káblové USB Herné Touchpad

1 x užívateľská Príručka

Poznámka:

LEN podporu , PS4 a hry, ktoré musí podporovať klávesnice a myši.

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

sku: p85659

Názov Značky NoEnName_Null
Rozhranie USB
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…