Pre Satechi Typ C Nvme Hub Ssd Pary Palube Dokovacej Stanice, USB, C 4K 60Hz Pre Parné Palube Dock Jsaux Zložka

0 Hodnotenia
€41.23 €52.19

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

7-in-1 Pary Palube dokovacej stanice.Vybavený HDMI 4K@60Hz výstup, Gigabit LAN Ethernet vstup, USB-C port nabíjanie, tri USB 3.0 porty, a DP port, nový spôsob, ako pre vás k objavovaniu Parou Palube.

Dodáva sa s 4K@60Hz 2.0 HDMI výstup, keď je pripojený k externému 4K monitor poskytuje ostrejšie a plynulejšie vizuálny zážitok, takže si môžete vychutnať vašu hru vizuálne hody.

Poplatok Parné Palube v plnej rýchlosti.Parný Palube rozšírenie dock podporuje maximálne 100W.Keď sa používa s nabíjačkou, má dosť sily, aby váš parný palube full speed

(Maximálne 45 w) plnenie.

Dock funguje perfektne s Parou Palube, takže môžete udržiavať pracovnú plochu čistú a organizované.

Podpora súčasné pripojenie DP, HDMI a DP porty, dva monitory výstup 4K@60Hz zároveň rozšíriť obrazovky, a vychutnajte si konečnému herných skúseností.

Podpora m.2 ssd pevný disk, podpora NVME a SATA, dual protokol, podpory maximálna kapacita pevného disku 2TB, podpora 5 druhov pevného disku špecifikácie: 2230, 2242, 2260, 2280

Materiál: Plast+Kov

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

1 x dokovacej stanice

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p87582

Druh Napájací Kábel
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…