pre Spálne, PARÍŽ RHÔNE 4L Top Vyplniť Zvlhčovače pre Domáce Veľká Miestnosť, Esenciálny Olej Difúzor, Auto Vlhkosť Senzor, 28dB Tiché,

0 Hodnotenia
€355.60 €461.82

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【Smart Mode] vyzýva: Zvlhčovače pre spálne automaticky upravuje vnútornú vlhkosť 60%-65%(najviac pohodlné vlhkosť pre ľudské telo),tak môžete inhalovať zdravšie vzduchu a užiť si stálu vlhkosť.

【Nerušený Spánok] vyzýva: zvlhčovač pre spálne beží v pokojnom 28dB zabezpečiť si vychutnať skvelý spánok, je v Režime Spánku, LED obrazovka sa vypne.

【Top-Vyplniť Dizajn] vyzýva: Jednoduché použitie a čistenie vďaka plne odnímateľný zvlhčovač kryt, ktorý umožňuje náplň alebo čisté priamo – bez rozliatiu vody a získanie tabuľka za mokra.

【Dlhotrvajúci Výkon] vyzýva: So 4-litrové nádrže, zvlhčovače pre domáce môže pracovať v miestnosti tak veľké, ako 376ft2 a vydrží až 40 hodín.Výrazne uľahčiť vám suchý vzduch celý deň.

【2-v-1 Zvlhčovač & Oil Diffuer] vyzýva: pád éterické oleje do bočný zásobník zvlhčovača, môžete plošných osviežujúce vône, ktoré vypĺňajú celú miestnosť a dávajú rovnaký osviežujúci pocit podobný stojí v prírode.

【4 Hmly Úrovne s 360° Trysky] vyzýva: cool hmly zvlhčovač ponúka 4 rôzne hmly úrovne s Vysoký, Stredný, Nízky, a AUTO režimy.Tryska výstup je možné otáčať o 360°, ktorý pomáha dodať hmly na každom rohu miestnosti rovnomerne.

【Pokojný Nočné Svetlo] vyzýva: Upokojujúci v pohode, hmla s jemné teplé svetlo, ak chcete vytvoriť spánku prostredie.Jedno tlačidlo, ak chcete nastaviť časovač 1-12 hodín voľne, nie je potrebné, aby náplň často, len si hydratačné spať s pokojom mysle.

【Odolné & Safe] vyzýva: plne nano-potiahnuté vnútorné komponenty zvýšiť životnosť zvlhčovač vzduchu, a viac práv chrániť operačný proces a zabezpečiť dlhú životnosť.Miestnosti zvlhčovač sa vypne automaticky, ak hladina vody je nízka alebo nádrž na vodu je odstránený.

sku: p89511

Tvar obdĺžnikové
Montáž Vyžaduje No
Dokončiť typy Dotyk
Výkon (W) 1w
Režim Prevádzky Ultrazvukové
Príkon 20 watts
Výrobca PARÍŽ RH NE
Položka Hmotnosť 3 Pounds, 3 pounds
Zvlhčovanie Metóda Hmla Absolutórium
krajina pôvodu Čína
Rozmery Produktu 6 D x 9 W x 12 H
Zdroj Napájania AC
Napätie (V) 5V
Komponenty 3 x Prachotesný Huby, 1 x užívateľská príručka, 1 x PARÍŽ RH NE Zvlhčovač, 3 x Aróma Podložky 1 predinštalovaný
Farba Čierna
Runtime 2400 minút
Záruka Popis 12 Mesiacov
Návod Na Údržbu Ručné umývanie
Pôvod Kontinentálna Čína
Napätie 120
Hluk 36db
Typy Izieb Baby, Spálňa
Batérie Požadované No
Položka číslo modelu PE-AH017
Počet kusov 1
Materiál BPA Free, vhodné pre deti a dospelých
Kapacita 1L, 4 Litrov
značky PARÍŽ RH NE
Názov Modelu PE-AH017
Názov Značky SHICUO
Podlahová Plocha 322 Metrov Štvorcových
Špeciálne Funkcie Valentín Dary, Proti Úniku Vody, Auto Vlhkosť Monitorovanie, Ultrazvukové Pokojnej menej ako 26dB, 4 Hmly Úrovne Top
Metódy Kontroly Dotyk
ASIN B09NBFR1Q9

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…