Typ-C Dokovacej Stanice Kompatibilné Hub, Prenos Dát Adaptér Príslušenstvo Počítačov A Periférnych Zariadení Pre Prenosný Počítač, Mobilný Telefón

0 Hodnotenia
€13.30 €18.99

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Náš Typ-C Dokovacej Stanice, USB Adaptér je perfektné riešenie pre pohodlne pripojenie viacerých zariadení.S HD rozšírenie schopnosti, to môže uspokojiť potreby rôzne periférne prípojky pre notebooky.Plus, je jednoduché pridať alebo odstrániť periférnych zariadení počas používania bez prerušenia vášho pracovného postupu.

Špecifikácie:

Názov produktu: typ-c dokovacej stanice

Farba: Transparentná

Materiál: ABS

Atribút: Hub

USB3.0 prenosová rýchlosť: 5Gbps

Rýchle nabíjanie: 100w/data 2.0

Čistá hmotnosť: cca 100g

Hmotnosť s obalom: cca 100g

Veľkosť produktu: (cca.)11.4*3.6*1.7 cm/4.49*1.42*0.67 palcov

Veľkosť balenia: (cca.)13*5*3 cm/5.12*1.97*1.18 palcov

Balenie Zoznam:

typ-c dokovacej stanice*1pc

Poznámka:

Veľkosť hmotnosť ručné meranie a vlastná mať malé odchýlky.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlne Rozšíriť Pripojenie: S našimi Typ-C multi-function hub, pripojenie viacerých zariadení je hračka.Jednoducho rozbaľte jeden Typ-C port do rôznych prístavoch pre rozšírenú používateľskú skúsenosť.

2.Univerzálny Kompatibilita: So schopnosťou podpora HD video výstup, tento typ-c dokovacej stanice zabezpečuje vynikajúci obraz a video výstup.Ľahko pripojiť k externému monitoru alebo TV na ohromujúci vizuálny zážitok, ktorý je bezkonkurenčná.

3.Viacportová Spojenie: S viacerými bežne používané porty, tento Typ-C dokovacej stanice poskytuje pevný disk, fotoaparát, klávesnica spojenie hub, čo je one-stop-shop pre všetky periférne potreby.Užite si bezproblémovú multi-port na pripojenie myši, USB 3.0, HD port, a ďalšie!

4.Univerzálne Použitie: Zefektívniť vašu kanceláriu s našimi Typ-C Dokovacej Stanice, ktorá poskytuje univerzálne pripojenie pre notebooky, tablet Pc, smartphony a ďalšie zariadenia podporujúce Typ-C rozhranie.

5.Jednoduché Pripojenie: Vychutnajte si jednoduché a rýchle prepínanie medzi zariadeniami s plug and play pohodlie.Tento typ-c dokovacej stanici je ideálne pre kancelárie, cestovné, a ďalšie.Nevyžaduje sa žiadna inštalácia ovládača.Ľahký a prenosný dizajn umožňuje jednoduché prenášanie.Hot-swap podpora umožňuje bezproblémové zariadenie zapínanie.

sku: p89583

Typ Rozhrania USB 2.0
Štandard USB 2.0
Názov Značky Rondaful
Porty 1
Funtion VGA
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…