CAT6A exteriérový vodotesný a prachotesný nylon RJ45 sieťový konektor M23 sieťový port, vodotesný IP68 konektor

0 Hodnotenia
€4.06

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

RJ45 Spojka,RJ45 Nepremokavé Konektor Vodotesný IP68 Tienené (STP) Cat5/5e/6/6A Ethernet LAN Konektor pre Kábel Sieťový Kábel, Dvojité Hlavu Vonkajšie LAN Spojka Adaptér;

Vodotesný IP68 RJ45 cat6A Gigabit tienené žien a žien nepremokavé Ethernetový konektor LAN konektor

Tienené RJ45 žien a žien konektor, ktorý môže byť nainštalovaný priamo, pripojenie dvoch RJ45 drôty spolu.Jednoducho sa pripojte na štandardný modul plug priamo a dosiahnuť rýchla inštalácia bez potreby akéhokoľvek náradia, šetrí čas a úsilie.

Vodotesný a prachotesný úrovne výrobku spĺňajú požiadavky IP68 štandard.To môže zabrániť siete príslušenstvo od stále vlhké a špinavé, a hrať stabilný úlohu pri pripájaní zariadenia.

Na CAT6A štandard poskytuje až do 250MHz výkon a je Spätná kompatibilita s CAT5/CAT5E/CAT6.

IP68 triedy (vodotesný a prachotesný), môžu byť použité v exteriéri, - chrániť vaše RJ45 Ethernet pripojenia.Veľmi vhodné pre vonkajšie dovolenku osvetlenie displeja, IP bezpečnostné kamery, priemyselné aplikácie, a iných digitálnych zariadení.

V RJ45 konektor je vybavený vysoko-kvalitných materiálov a vynikajúcou kvalitou spracovania, ktorá je odolná voči tlaku, nárazom, vysokým a nízkym teplotám, odolný, a môže byť použitý na dlhú dobu.

Hmotnosť: 0.035 KG

sku: p89749

Názov Značky DIXSG
Druh Kábel Kábel Adaptéra
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…