Nabíjateľná Knihy Svetlo USB Nabíjateľné Kniha Svetla, 4 Farebné Nastaviteľné Očné Starostlivosť Posteľ Svetla na Čítanie Klip Kniha Svetla Pre Deti

0 Hodnotenia
€8.92 €17.84

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Guľka Bod:

1. 4 Svetelné Režimy: Naše Nabíjateľná Knihy Svetlo funkcie 1 LED lampa perličiek s 4 svetelné režimy - 50% jantárová, 50% teplá biela farba svetla a 100% teplá biela farba svetla.Krátke stlačte, ak chcete jas a dlho stlačte, ak chcete vypnúť kniha svetla.Je určený na ochranu očí počas dlhé čítanie.

2. USB Nabíjateľné Dizajn: Pohodlne dobiť Kniha Svetla na Čítanie pomocou mobilného napájací zdroj, adaptér, auto nabíjačku, alebo USB port pre nabíjanie.Žiadne ďalšie káble potrebné, takže je eko-šetrné a efektívne voľba.

3. Ultra-Prenosný Dizajn: Malý a ľahký, táto kniha svetlo opatrenia len 10.5*3.3*1.2 cm, čo je ideálne mini-veľké spoločník pre nočné čítanie alebo cestovanie.To môže dokonca byť ľahko chytil tvoju knihu, poskytuje hladký a príjemný zážitok z čítania.

4. Flexibilný Dizajn: Naše Svetlá na Čítanie ponúkajú flexibilné možnosti osvetlenia, so schopnosťou otáčanie vľavo a vpravo 90 a 45 nadol.To umožňuje pre čo najlepší pozorovací uhol bez nutnosti premiestnenia svetlo, takže váš zážitok z čítania príjemnejšie.

5. Široký Rozsah Použitia: Ideálne ako kniha svetla, záložky, mini baterka, alebo LED svetla na čítanie, tento univerzálny Klip na Čítanie je skvelý darček pre dieťa alebo priateľ.Zdieľať radosť a pohodlie efektívne osvetlenie s tými, na ktorých vám záleží.

Popis:

Predstavujeme náš Nabíjateľná Knihy Svetla - ideálny spoločník pre všetky knihy milovníkov!Tento malý a ľahký kniha svetla, ktoré je navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort a pohodlie pri čítaní.S výkonným nabíjateľnú batériu, môžete rozlúčiť sa neustále nákup a výmena batérií.Adaptér je súčasťou pre jednoduché nabíjanie kedykoľvek je to potrebné.Klip na dizajn zaručuje, že nie je potrebné zmeniť svetlo, takže je ideálny pre čítanie pred spaním, bez rušivých ostatných.Je to tiež skvelý darček pre dieťa, ktoré miluje čítanie.Dostať vaše Nabíjateľná Kniha Svetla, dnes a skúsenosti celý nový svet čítanie potešenie!

Špecifikácia:

1. Názov: USB svetla na čítanie

2. Farba: čierna, biela

3. Veľkosť: o 10.4*3.3*1.2 cm/4.09*1.30*0.47 v

4. Vstavaná batéria: 370mah

5. Nabíjanie metóda: USB nabíjanie

6. Teplota farieb: 4 svetelné režimy (50% žltá, 100% jantár; 50% teplá biela, 100% teplá biela)

7. Nastavenie jasu displeja: 3 typy (nízke/stredné/vysoké)

Balenie zoznam:

Nabíjateľná Knihy Svetlo*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

sku: p93070

Pôvod Kontinentálna Čína
Druh USB Svetlo
Názov Značky viugreum
Package Áno
Číslo Modelu kniha svetlo

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…