HORÚCE!-60Pcs Vrecka na Prach Náhradné Príslušenstvo Pre Roborock T8, G10S, Q7 MAX, Q7 Max+, S7 MAXV Ultra Robotický Vysávač

0 Hodnotenia
€62.30 €92.98

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kompatibilný Model: Kompatibilný s pre Roborock T8, G10S, Q7 MAX, Q7 Max+, S7 MAXV Ultra Robot Vysávač.

Vysoká Efficency Dispozícii Vrecka na Prach: Naše náhradné likvidáciu prachu taška zahrnuté 2 vrstvy filteration, zachytiť viac ako 99.7% veľké praticles z domu, aj viac efficency ako ostatné 2 vrstva dizajn dispozícii vrecka na prach.Non-tkané dizajn, odstránenie vrecka na prach, dobre tesniaci okraj, riešiť problémy časté výmeny dispozícii vrecka na prach.

Bezkonkurenčné Hodnoty: Poskytnúť dostatok náhradný držiak pre váš zmeniť svoje staré S7 vrecka na prach s menej utrácať.Pre najlepší výkon, odporúčame nahradiť vrecka na prach na čas.

Jednoduchá Inštalácia: Žiadny nástroj vyžaduje aj bez ruky od komplikovaná inštalácia kroky.Naše S7 výmena dispozícii vrecka na prach vhodné pre vaše náhradný dielec, do vrecka je možné ľahko inštalovať v počítači a aj pracovať.takže môžete ľahko vymeniť svoje staré vrecka na prach v krátkom čase bez akejkoľvek nástroj.

Vrecka na prach: vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, tak, že ste sa neboja úniku, takže každý si môže používať ho pokojne, veľkú kapacitu odpadkov, vlasy, prach zber, aby sa zem je čisté ako nové.Najlepšie je nahradiť náhradné diely každé 2-3 mesiace, aby stroj beží na vrchole výkonnosti.

Materiál: netkanej textílie

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

60 x vrecka na Prach

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky.Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Phainham.sk.Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel.môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo).Budem ponúkať celkovú cenu.Stačí umiestniť jednu objednávku na Phainham.sk, po budete platiť za to.Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

sku: p95300

Pôvod Kontinentálna Čína
Výkon (W) 50W
funkcia Mokré a Suché
Výdrž Batérie Žiadne
Napätie (V) 220V
Názov Značky Cikuso

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…