LED Svietidlo Dekoratívne Mini Svietidlo LED Svetlá Stôl Dekor Stôl Dekor Halloween Svietidlá Halloween Dekoratívne Osvetlenie Foto Rekvizity

0 Hodnotenia
€2.31 €4.64

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Predstavujeme náš dobre remeselne LED Svietidlo Dekoratívne!Toto odolné svietidlo sa dodáva v hravej tekvica, strašidelné pavučina, a strašidelný lebka hlavy tvary.Ideálne pre vnútorné i vonkajšie príležitosti, dodáva silnejšie slávnostnú atmosféru na každom prípade.Ideálne pre Halloween, alebo akúkoľvek party!

Špecifikácie:

Veľkosť/Váha:

Tekvica na čítanie: 8.5 * 3.7 * 9 cm| 3.34 * 1.45 * 3.54 cm Hmotnosť: 33.6 gramov

Lebka lampy: 7 * 3.7 * 9.5 cm| 2.75 * 1.45 * 3.74 cm Hmotnosť: 31.4 gramov

Spider lampa: 6.5 * 6.5 * 8 cm| 2.55 * 2.55 * 3.14 cm Hmotnosť: 21.6 gramov

Materiál: PP

Balenie Zoznam:

1*Halloween svetlo

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Líši sa od Ostatných: Zvýšiť svoj Halloween dekor s našimi a unikátne Halloween Svietidla Svetlá.Krásne a klasické Halloween prvky v tekvicu, pavučina, a lebka hlava tvar pridať dotyk roztomilosť do svojej izby.Vybavená LED svetlá pre strašidelné účinok!

2.Ekologické Materiály: Tieto Halloween svietidla svietidlá sú vyrábané s ekologických materiálov, čo je bezpečné pre vnútorné a vonkajšie použitie.Postavené na posledný, so silnou a oteruvzdorné materiály, sú tiež ľahký a ľahko skladovať.Oslavu sezóny s trvanlivé a eco-friendly svietidla svetlá!

3.Rozsiahle Aplikácie: Pozdvihnúť Halloween, dekor s našimi svietidlo osvetlenie, ideálne pre vnútorné i vonkajšie príležitosti.Pridať strašidelné dotyk v obývacích izieb, spální, kancelárií, hotelov, barov a kdekoľvek chcete vytvoriť chladenie atmosféra.

4.Nádherné Prevedenie: Remeselnícky s vynikajúcim zmyslom pre detail, náš Halloween Svietidlo Osvetlenie funkcia jasné, textúry a guľaté hrany bez otrepov.Oni sa môžu pochváliť fade-odolný a svetlé farby, sľubujúci bezkonkurenčnú dlhovekosť a odolnosť, čo je bezkonkurenčné dekorácie, ktoré nebude zlomiť alebo deformovať.

5.Prekvapte svojich blízkych: Naše Halloween Svietidla Svetlá, aby ideálne darčeky pre priateľov, prináša viac radosti a zábavy na party.Vytvoriť strašidelné atmosféru s ľahkosťou!

sku: p344582

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Bavlna
Číslo Modelu Halloween LED Svietidlo
Elektronické No
Príležitosti Eid al-Fitr

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…