Národná norma yjv22 pochovaný medené jadro vysokého tlaku obrnené napájací kábel YJV 26 / 35KV vysoké napätie crosslinked napájací kábel

0 Hodnotenia
€183.98

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Môj priateľ, vitajte v našom obchode.Ak potrebujete ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma whatsapp+ 8618873307725. Ja sa odošle produkt odkaz pre vás kúpiť!Popis výrobku: spotreba Energie by mala byť skutočne bezpečné a spoľahlivé.Prikláňa k návrhu koncepcie vysokej kvality výroby, by sme sa mali vykonávať kontrolu vrstvu po vrstve a prísne kontrolovať, aby sa zabezpečilo, že každá cievka drôtu spĺňa požiadavky na vysokú kvalitu a je naozaj bezpečné a spoľahlivé.

Vysoká kvalita vonkajšieho opláštenia.Viaceré procesy, aby materiálov viac flexibilné a bezpečnejšie používať.Kvalitné izolačné materiály.

Detaily Obrázkov jadro vrstva izolácie je znečistenie-voľný, nie je ľahké tepla, nie je ľahké veku, a odolnejšie.

Prezentácie Výrobkov

Zavedenie nového výrobku: aplikácie, funkcie, štýl, atď.

Nasledujúce konfigurácie je produkt diagram + tabuľky s konkrétne parametre konfigurácie produktu

Názov produktu Vysokého napätia prekrížené napájací kábel

Materiál PVC

Napätie 26/35KV

Typ Lampy-dom Vonkajšie nádvorie

Model yjv22

Štýl modernej Oblasť použitia Kyslíka zadarmo mäkké medené drôty.Vysoká presnosť kyslíka zadarmo medi je vyrobený geniálne, s rýchly a stabilný prenosovej rýchlosti a efektívne šetrenie energie.Predstavenie spoločnosti Na dlhú dobu, Yingzhong má vždy dodržiavať pojem "vedecké a technologické inovácie ako root, kvality a kvality ako podklad pre" sprievodca na rozvoj firmy, a dodržiavať zásadu "technológia prvý, riadenie orientované riadenie založené na bezpečnosť a ochranu prvý" poskytnúť našim zákazníkom Profesionálne riešenia, ktoré znížia inžinierstva nákladov, zvýšenie spoľahlivosti a výkonu, nastavenie priemysel príklad.FAQ 1.Máte minimálne odberové množstvo?

Áno, sme si vyžadujú všetky medzinárodné objednávky mať prebiehajúceho minimálna veľkosť objednávky.Ak sa chystáte predávať, ale v oveľa

menšie množstvá, odporúčame vám, aby ste pozrite sa na naše webové stránky.

2.Aké sú ceny?

Naše ceny sa môžu zmeniť v závislosti od toho, ponuky a iné trhové faktory.Zašleme vám aktualizovaný cenník po vašej spoločnosti, kontaktujte nás pre ďalšie informácie.

3.Aké spôsoby platby prijímate?

Naše platobné podmienky sú EXW, 30% záloha vopred, 70% stav prostriedkov je po kontrole pred zásielky.

4.Aká je priemerná doba?

Na vzorky, doba je 5 dní.Pre hromadnú výrobu, doba je 20-30 dní po obdržaní vklad

platby.Vedenie krát účinná, keď sme dostali svoj vklad, a máme svoje konečné schválenie pre vaše produkty.Ak naše dodacie lehoty nie je v práci s termínom, prosím, ísť nad svoje požiadavky s váš predaj.Vo všetkých prípadoch budeme sa snažiť vyhovieť vašim potrebám.Vo väčšine prípadov sme schopní urobiť.

5.Ako sa o prepravných poplatkov?

Prepravné náklady závisí na tom, ako sa rozhodnete dostanete tovar.Express je zvyčajne najviac najrýchlejší, ale aj najdrahšie way.By námornej nákladnej prepravy je najlepšie riešenie pre veľké sumy.Presne tak, dopravných sadzieb môžeme len vám, ak poznáme podrobnosti o výške, hmotnosti a spôsob, ako.Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie informácie.Môj priateľ, vitajte v našom obchode.Ak potrebujete ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma whatsapp+ 8618873307725. Ja sa odošle produkt odkaz pre vás kúpiť!

sku: p102349

Napätie 26/35KV
Aplikácia Podzemné, Vysoké napätie na prenos energie
Názov produktu Vysoké napätie, kríž-spojené, napájací kábel
kľúčové slovo Vysoké napätie, kríž-spojené, napájací kábel
Vodič Typ Iné
Farba Čierna
Štýl Moderné
Miesto Pôvodu Čína
Kryt Materiál PVC
Číslo Modelu Yjv22
Pôvod Kontinentálna Čína
Vodič Materiál Medi, Kyslík zadarmo medi
Izolačný Materiál PVC

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…