Rúry Bagrovanie Agent Výkonný Chladič A Kanalizácie Čistiaci Prášok Agent Zápach Odstránenie Dezodorant Pre Kuchyňu, Kúpeľňu

0 Hodnotenia
€6.85 €13.70

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Rúry Bagrovanie Agent Výkonný Chladič a kanalizácie Čistiaci Prášok Agent Zápach Odstránenie Dezodorant pre Kuchyňu, Kúpeľňu

Odrážky:

1、antikorózneho Vzorca: bagrovanie agent je vyrobený z antikorózneho vzorec, ktorý je bezpečný a nebolí potrubia, kovové rúrky, PVC rúr, staré potrubia.

2、Premium Materiál: Alkalické rozpúšťanie agent a povrchovo môžete odstrániť škvrny a zápach, a je vybavený dvojaký účinok.

3、Hlavný Účinok: vynález sa zameriava na blokádu a bagrovanie vlasov, zeleniny, lístie, zvyšky jedál, ľudský odpad, zvieracie chlpy a tak ďalej.Prosím, buďte trpezliví, práca trvá nejaký čas.

4、Rozsah použitia: Vhodný pre upchaté rúry, napríklad kuchynské kúty, toalety, vane, podlahy, kanalizácie a iné drenážne rúrky.

5、Gram Hmotnosti: Toto potrubie bagrovanie agent, o hmotnosti 270 g.

Špecifikácia:

Názov: Silný Potrubia Bagrovanie Agent

Materiál: alkalické rozpúšťanie agent a povrchovo

Stav: prášok

Balenie: taška funkcie opp

Balenie Zoznam:

Silný Potrubia Bagrovanie Agent * 1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Antikorózneho & Safe] vyzýva Na bagrovanie agent je vyrobený z antikorózneho vzorec, bezpečné a pohodlné použitie.Žiadne starosti o bolí potrubia, kovové rúrky, PVC rúr, staré potrubia.

2.【Dlhú Životnosť] vyzýva Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, zdravé a bezpečné, alkalické rozpúšťanie agent a povrchovo Výkonný Chladič a kanalizácie Cleaner má dlhú životnosť.

3.【Účinný Čistič] vyzýva Prečistenie kanalizácie a vlasy v priebehu niekoľkých minút!Vynález sa zameriava na blokádu a bagrovanie vlasov, zeleniny, lístie, zvyšky jedál, ľudský odpad, zvieracie chlpy a tak ďalej.Stačí len byť trpezlivý!Bude to nejaký čas trvať do práce.

4.【Vhodných Príležitostiach] vyzýva Umývadlo a kanalizácie Vysávač, ktorý je široko používaný.Vhodné pre zanášanie zeleniny, bazény, nádrže, mp bazény (kuchyňa, sprcha, atď.), toalety, drepe panvice, dohľadu, atď.

5.【Jednoduché Použitie] vyzýva Tohto potrubia bagrovanie agent, o hmotnosti 270 g.Pomaly liatím z bagrovanie agent prášok v suchom umývadlo každých 3-5 min.Môžete počuť a s teplotou varu približne zvuk v dreze, zatiaľ čo čaká.

sku: p11157

Druh Odtok Čistiace Prostriedky
Tvar prášok
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Potrubia Bagrovanie Agent
Funkcia Eco-Priateľský

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…