Klávesnica Čistenie Auta Multifunkčné Cleaning Tool 7 V 1 Klávesnica Počítač Slúchadlá Odstránenie Prachu Nástroj Headset Notebook Rohu

0 Hodnotenia
€7.22 €14.44

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis Výrobku:

Tento profesionálny vysávač tool kit funguje na takmer všetky malé domáce elektronické zariadenie, vrátane počítača, obrazovky a klávesnice, obrazovky tabletu, mobilného telefónu a TV obrazoviek, kamery, objektívy, a všetky moderné slúchadlá.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Farba ako je uvedené

Rozsah použitia: digitálne produkty, ako sú chrániče sluchu, slúchadlá, mobilné telefóny, počítače, tablety, fotoaparáty, atď.

Balenie Zoznam:

Klávesnica Súpravu na Čistenie * 1pcs

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Multifunkčné Súpravu na Čistenie: Klávesnica Čistenie Kit je ideálny na čistenie prachu vo vnútri bezdrôtové nabíjanie prípade slúchadlá.High-density kefka čistí nečistoty na zvuk otvor na slúchadlá.

2.Split Dual-vedúci projektu: Naše Slúchadlá Čistenie Kit je navrhnutý s nylonové štetiny, hrnú hubky, vysokou hustotou, štetec, kovové nib, a keycap sťahovák, vynikajúci dizajn, splniť rôzne čistiace potreby.

3.Jemný Štetec: Špeciálne vybraných nylonovou kefou, Telefónu Súpravu na Čistenie funkcií stredne tvrdosť a mäkkosť.Má tiež vysoký pórov pevnosť, dobrú pružnosť, pevnosť a tesnosť a trenie-úspora.

4.Čistenie Klávesnice: mobilného Telefónu Súpravu na Čistenie je jednoduchšie odstrániť keycaps a pomôže vám na čistenie klávesnice, predstavovať jednoduchý kľúč ramenami.Aby čistenie klávesnice čistejšie a dôkladnejšie.

5.Hlboké Čistenie: je Navrhnutý s rôznymi čistenie hláv, Klávesnica Čistenie Kefkou 5 V 1 bude spĺňať rôzne čistiace potreby.Hlboké čistenie klávesnice, slúchadlá a na každom rohu.

sku: p12553

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…