24 Pack Ružová Plátno make-up Taška,Hromadné Kozmetické Tašky s Multi-Farebné Zips,Plátno Zips peračník Puzdro,DIY Plavidlá

0 Hodnotenia
€19.45 €29.91

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vynikajúca Kvalita: Naše zips kozmetické tašky sú vyrobené z ťažkých plátno materiálov, nízka hmotnosť, vláčnosť, nie je ľahké odreniny, robustný a hrúbka bol perfektný a určite posledná.

Prázdne povrch: Naše plátno peračníky sú navrhnuté s prázdne plochy, tieto povrchy sú hladké, čo vám umožní maľovať alebo kresliť vzory na tašky ľahko, skvelé pre zdobenie s železo-jeden, výšivky, graffiti, farieb, vyzdobiť, prenos tepla, tlač, uvoľnenie tvorivosti a urobiť svoje vlastné osobné taška.Stačí napísať niektoré osobné slová alebo kresliť krásne obrazy, nech taška vyzerať atraktívnejšie!

Vhodné Použitie: silné kovové zipsy sú pevné a môžete vytiahnuť hladko, môžu byť použité ako kozmetická taška, ako aj mince v peňaženke, billa bag, darčekové tašky, cestovné organizátor, atď.A obsah je čisté a upratané, zabezpečenie toho, že položky sú bezpečné a riadne v cestovať a každodenný život.

Najlepší Darček: Ideálne pre customizing pre dovolenku dar, DIY prispôsobiť pre dary a budú mať hit, sú tiež veľmi vhodný ako darček pre Deň matiek, narodenín, detská sprchovacím kútom, Vianoce, svadby, párty a ďalšie.Budete prekvapivo dobrej kvality za cenu!

Farba:Ružová

Materiál:plátno

Veľkosť:21 x 13 cm

Obsah Balenia:

24 x Plátno Tašky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p128109

Názov Značky SODIAL
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…