Demi-Bohov a Semi-Devils / Osem Kníh Nebeského Draka,Tian Long Ba Bu,podľa Jin Yong(Louis Cha) Spolu 5 Kníh

0 Hodnotenia
€46.87

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kniha Jazyk: Čínština (Tradičná),Nové Revidované verzie Langsheng, Demi-Bohov a Semi-Devils (Čínsky Pinjin názov tian long ba bu) podľa Jin Yong ,spolu 5 kníh anglický názov : Demi-Bohov a Semi-Devils / Osem Kníh Nebeského Draka

Package: 1 X 5 kníh

Kniha Jazyk: Čínština (Tradičná),

Demi-Bohov a Semi-Devils je wuxia románu Jin Yong (Louis Cha).To bol prvý serialised súbežne od 3. septembra 1963 do 27. Mája 1966 v novinách Ming Pao v Hong Kongu a Nanyang Siang Pau v Singapure.Odvtedy sa trela úpravy vo filmovej a televíznej v Hong Kongu, Číne a na Taiwane.

Qiao Feng, vedúci Beggars Združenia, ktorú má silné vodcovské kvality a výnimočných zdatnosti v metódach bojových umení.Po tom, čo bol obvinený ako potomok Qidan, Qiao Feng bol distained a odmietali, nakoniec sa stal vyhnanec z Wulin.

Počas jeho vyšetrovanie jeho skutočný pôvod, Qiao Feng, zarámované do zlého ľudia znova a znova za vraždy jeho adoptívny otec Qiao Sanhuai a master Xuan Ku, neskôr sa zmiasť, aby si myslím, že Duan Zhengchun bol zodpovedný za vraždy a jeho rodičia " úmrtia a vyzval ho, aby jeden-na-jeden boj.To však zmenila na tragédiu, keď jeho milovaný dievča zhu mal tvári sama ako Duan Zhengchun a povolené Xiao Feng sa ju zabiť.Počas obdobia, Qiao Feng splnené Duan Yu, mladý a rodák princa Dali Kráľovstvo a Xu Zhu, Mních z Shaolin Sekty, kto rozbil Budhistické kód.

sku: p143346

Vek Dospelý
Package 5 kníh
Publikácia Rok 2010-Teraz
Záväzné Jemné Záväzné
Typ Papiera Iné
Formát Brožovaná
Pôvod Kontinentálna Čína
Autor Jin Yong Louis Cha, Jin Yong, Louis Cha
Pôvodný jazyk Čínske
Verzia Nové Revidované Verzie
1. anglický Názov Demi-Bohov a Semi-Devils
2. anglický Názov Osem Kníh Nebeského Draka
Stav Nové
Čínsky Pinjin meno tian long ba bu
Druh Wuxia Román
Jazyk Čínština (Tradičná)

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…