Kohútik Extender 360° Flexibilné Kuchynský Drez Ťuknite na Prílohu, Kuchyňa, Kúpeľňa so sprchovým Kútom Kohútik Bubbler úspora Vody Predĺženie Hadice Časti

0 Hodnotenia
€3.03 €5.62

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

* úplne nové a vysokej kvality

*360-stupňový otočný úsporu vody, ťuknite na položku filtrovať tryska prietok dizajn - mäkké bublina potoka a silný sprej

*Dva druhy odvod vody režim, postrekovač pridať odvod vody režime tlačidlo, tlačidlo môžete zmeniť odvod vody režime ľahko, rýchlo a pohodlne.

*Znižuje náklady na energiu a zbytočnú spotrebu vody Nastaviteľné trysky pre mäkšie, alebo silnejší, sprej na jemné,vstavané nečistoty nečistôt zachytáva piesok a nečistoty, častice.Na čistenie, jednoducho odstránenie nečistôt a opláchnite ju pod vodou.

*Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, praktické a trvanlivé.Hodí sa na všetky štandardné kohútiky s M22 vonkajší závit a vnútorný závit M24 - tesnenie zahrnuté šetrenie energie: Voda úspora 30%~70% (v porovnaní so štandardnými bubbler)

*Zvýšiť tlak vody: Zabrániť, aby voda tiekla, a vzduch sa zmieša s vodou je dobré,voda sa domnieva, mäkké,zvýšenú dynamiku vody,čistenie pohodlnejšie.Dva druhy odvod vody režime postrekovač pridať odvod vody režime tlačidlo, tlačidlo môžete zmeniť odvod vody režime ľahko, rýchlo a pohodlne.

Špecifikácie:

Materiál : PVC

Výrobok Dĺžka: 15.5 cm

Filter priemer: 3,5 cm

Obsah Balenia:

1 x Batérie(Zahŕňa príslušenstvo)

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

sku: p14618

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…