Vnútorné hojdacia sieť Anti-drop Tábor hojdacia sieť Stoličky 440lb Stoličky hojdacia sieť Swing Ochranu pred Slnkom, Terasa, Hojdačka Stoličky Stan Režim Ochranné Oka

0 Hodnotenia
€32.29 €58.72

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Multifunkčný Dizajn: Naša hojdacia sieť stan môže byť použitý ako zem stan, normálne hojdacia sieť, a zem stanu, aby vyhovoval vašim rôzne potreby aj v interiéri a exteriéri.

Jednoduché Nastavenie: Zavesiť naša hojdacia sieť stan ako normálne hojdacia sieť, potom dať do 2 hliníkové tyče na podporu ochranné pletivo, kravatu 2 elastické laná pre rovnováhu, a nakoniec ju na rainfly, potom budete mať veľa zábavy vnútri.

Ľahký A Prenosný: Naša hojdacia sieť je ideálny pre vonkajšie backpacking, camping, alebo vnútorné skladovanie.

Priestranné a veľký priestor: rodina štyri môžete ľahko vykonať stanu.Dĺžka stan je 106.3 v, šírka je 55.12 v, a hliníková zliatina 7075 letectva vzpery vytvoriť príjemné a pokojné miesto.

Anti-Prolongácia Dizajn: Plne otvoriť zips, služba net na druhej strane hojdacia sieť pól, potom môžete použiť hojdacia sieť bez čisté.Silný hojdacia sieť pólov môže účinne zabrániť pádu z hojdacia sieť.

Funkcie:

Materiál: nylon, hliníkovej zliatiny

Veľkosť: 270*140 cm/106.3*55.12 v

Ukladaciu veľkosť: 35*12 cm/13.78*4.72 v

Produkt Farby: Oranžová, Béžová, Zelená

Balenie Zoznam:

1*Vonkajšie Hojdacia Sieť Swing

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Stan Režim: Swing hojdacia sieť spĺňa vaše rôzne potreby.To nie je len o multi-osoba, stoličky, ale aj obyčajné hojdacia sieť a zem stan, s rôznymi funkciami.

2.High-Density Ochranné Netto: Vonkajšie hojdacia sieť Swing môže zabrániť listy, vtáky, malé odpadky, atď.z patriace hojdacia sieť, a to môže udržiavať čisté vnútorné prostredie.

3.Anti-Jeseň Dizajn: hojdacia sieť Swing Stolička môže účinne zabrániť pádu na zem, pretože anti-prolongácia dizajn, push ochranné net na druhej strane hojdacia sieť tyč, a potom zips.

4.Veľká Podlahová Plocha: Krytý hojdacia sieť pokrýva veľkú plochu, a rodiny štyri môžete ľahko vykonať stan s dĺžkou 106.3 cm a šírka 55.12 palcov, a hliníková zliatina 7075 letectva vzpery.

5.Silný nosné: Kyvné hojdacia sieť Stoličky silné nosné, 440lbs.Dať 2 hliníkové tyče na podporu ochranné siete, a kravatu 2 elastické laná, aby to vyrovnané.

sku: p15385

Druh baterka
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…