1Pcs Späť Podpora spodnej časti Chrbta držanie tela Bedrová Výstuha, Liatie Typ Pevný Pás Športové Podporu Zdravia Zaobchádzania pre Mužov a Ženy

0 Hodnotenia
€30.88 €56.15

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Balík obsahuje:

1Pcs* Dolnej časti Chrbta, Pásu Podpora

Pohlavie: unisex

Hlavný Materiál: polyester, elastické

Farba: fialová

Platné sezóny: universal

Veľkosť S: 79 cm/31inch dĺžka 27 cm/10.6 palcový šírku, vhodné pre pása 60-70cm/23.6-27.6 palec

Veľkosť M: 88 cm/35 palec dĺžky 27 cm/10.6 palcový šírku, vhodné pre pása 71-84 cm/28-33inch

Veľkosť L: 102cm/40inch dĺžka 27 cm/10.6 palcový šírku, vhodné pre pása 85-100 cm/33.5-39inch

Veľkosť XL: 112 cm/44inch dĺžka 27 cm/10.6 palcový šírku, vhodné pre pása 101-117cm/40-46inch

Metóda merania: Mať pupok centrum, meranie dĺžky kružnice merať obvod bruška, a zvoľte veľkosť výstuže.

Tipy: Naše pásy musia byť natiahnuté, keď ich uvedenie na.Ak nechcete úsek na pás pri baliaci to asi bude príliš malý a nie poskytnúť správnu podporu.

Funkcie:

【Svetlo] vyzýva Našich Bedrovej Pásu Podpora je vyrobené z 78% polyesterových vlákien a 22% elastické, ktoré je svetlo a len 0.66 lb.

【Zmierniť Pás Tlak] vyzýva môže chrániť náš chrbát a pás pred zranením, a zmierniť náš bedrových bolesti, takže sa môžeme tešiť našej každodennej činnosti pohodlne.

【Priedušný Dizajn] vyzýva S plástu, dizajn, pás je priedušná, pohodlné na nosenie, a štyri ročné obdobia uplatniteľné.

【Multi-Funkčné] vyzýva Môžeme použiť Bedrovej Pásu Podpora všade v našom každodennom živote, ako usadlý spôsob života v našej práci, práca na doma, alebo športovaním.

O produkte:

1.Vyvinuté v kombinácii s ľudského správania a kostí podmienky, evanjelium bedrových nepohodlie, lepšie pás ochrany, Skvelé pre ischias, herniated disky, skolióza, chrbtice stenózy, hip bolesti a viac.

2.Vymeniteľné podporuje: naše späť rovnátka poskytuje 3 druhy podporuje-oceľový plech, ABS dosky a hliníkový plech.ABS mäkké chrupavky, podporuje má dobrú pružnosť, ideálne sa hodí pás, ktorý znižuje tlak pás, vhodný pre každodenné použitie; Oceľový plech podporuje intenzívne chráni pás, ideálny pre úľavu vášmu pás bolesti.

3.Prírodné liečbu a prevenciu pre akýkoľvek druh bolesti chrbta.Je ľahký a kompaktný, takže si môžete vziať so sebou, kamkoľvek idete a užite si pohodlie na akékoľvek miesto.

4.Mesh materiál zabraňuje poteniu, pri nosení to pripraviť.To je zakrivený navrhnuté tak, aby správne a pohodlne zmestí váš dolnej časti chrbta, bez zoskupovaní alebo pošmyknutia hore. (Väčšina pohodlné na nosenie, zatiaľ čo v stoji).

5.2 nastaviteľné popruhy umožňuje prispôsobiť fit, úprava a sprísnenie popruhy na požadovanú potreby, najmä keď materiálu začína uvoľnením.

Tento Bedrovej Pásu Podpora je univerzálny pás určený pre všetky ročné obdobia.

Po sedí v kancelárii každý deň 8 hodín, sme vždy cítiť bolesť chrbta, a potrebujú pásu zmierniť našu bolesť.Naše Bedrovej Pásu Podpora je ľahký a ľahko prenosný, ideálny pre našich pracovných hodín.

Bedrovej bolesť je problém, ktorý trápi väčšinu z nás.Starší ľudia potrebujú rezivo podporu pás na zmiernenie bolesti.Sme mladí tiež potrebovať jeden; v opačnom prípade budeme mať horšie, keď sme sa stará.Je to ideálny darček pre nás, aby sa naši rodičia a priatelia v každom veku.

Tento chrbta je nepostrádateľným nástrojom pre pacientov trpiacich bolesťami chrbta.Chráni zranených bedrových a medzistavcových platničiek obmedzením pás pohybu a zmierňuje alebo zmierňuje bolesť a bolesť pása svaly.

Budete sa cítiť úľavu, len pár minút po uvedení na vaše bedrových bolesti úľavu pás!Ideálne pre Každodenné Činnosti, ako sú: Sedí v kancelárii, Cvičenie, Zdvíhanie Ťažkých bremien, Vodičský, Hrať Golf, Rybolov, Záhradníctvo a mnoho viac!

Naše Späť Zátvorkou je ideálny pre: Ischias / Skolióza / Herniated Disk / Bedrových svalové napätie / Bedrových spondylolistéza / iné ochorenia bedrových dav / Obzvlášť akútne bedrových herniácie disku a akútne bedrových svalov vyvrtnutie pacientov

sku: p16477

Číslo Modelu A01589
Pôvod Kontinentálna Čína
faja bedrových para mujer nízke operadlo pásu
bolesti chrbta a nápravu herniated disk podporu
bedrovej pásu podpora zdvíhacie Sedacieho nervu, bolesti
lumbosacral chrbta bolesti chrbta, pásu podpora
Názov Značky WEUPFLY
Platné Ľudí Dospelý
nízke späť podpory ortézy pás nohavice s pásom
Materiál A01589

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…