Prst Uchopovač Flex Gripster Gitara Rukoväte Exerciser Strengthener 6 Odolný Úrovne Expander Gumené Prst Tréner Elastické

0 Hodnotenia
€9.07 €20.17

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1、Zvýšiť Priľnavosť v Ťahu: Skúsenosti rozšírený uchopenie moci, ako to trvanlivé, bezpečné, elastické, a šetrné k životnému prostrediu silikónové-vyrobené zovretia Tréner postupne posilňuje ruky, zápästia a predlaktia.

2、Zvýšiť Priľnavosť v Ťahu: bez Námahy cvičenia prstami, izolovať každá cifra, a posilnenie zápästia pomocou tejto kompaktnej prst tréner, výrazne zvýšenie priľnavosti pevnosť a pružnosť a zároveň zlepšiť zručnosť v predlaktia.

3、Nastaviteľný Dizajn: Svedectvo významné zlepšenie vo vašom grip pevnosť a pružnosť, ako si prispôsobiť tento grip signálu trénera, aby vyhovovali vašim potrebám, hrajú rôzne stupne a nastaviteľné nastavenia.

4、Ľahko sa prenáša: Elegantný a štýlový, tento ľahký zovretia tréner je ľahko prenosný, zabezpečiť sa pohodlne vojde do vrecka alebo tašky, v ktorej si môžete precvičiť a zlepšiť vaše grip a kdekoľvek budete chcieť.

5、Rozsiahle Použitie: Ideálne pre hráčov tenisu, gitaristov, hudobníkov, horolezcov rock, alebo každý, kto chce zlepšiť svoju priľnavosť a predlaktia silu, tento zovretia tréner, navrhnutý ako ideálny darček.

Popis:

Zvýšiť svoje zovretia s naším prenosné zovretia Tréner!Elastické dizajn pre perfektný zápas na vašu kondíciu, ideálny pre horolezcov rock.Zlepšiť vaše pevnosti on-the-go!

Špecifikácie:

Váha: cca 5-30 LB(lb) grip vytiahnuť ~2.5-18 KG

Pre: ľavej a pravej ruky

Materiál: Oceľ držiak, silikónové

Zoznam Produktov:

Zovretia Tréner*1

Teplé tipy:

1. Produkt sa odporúča použiť 2-3 krát denne po dobu 10 až 20 minút zakaždým.

2, vytiahnuť oprava prst nie je vhodný na dlhú dobu oblečenia, je vhodné nosiť 10 minút, 30 minút, aby sa zabránilo prst rukáv pevné príliš tesné spôsobené zlou prst prietok krvi.

3. Rehabilitácia vyžaduje postupné cyklu, a odporúča sa použiť prsteň s malé napätie v ranom štádiu.

4. Vzhľadom na displej, teplota farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti a iných dôvodov, niektoré produkty obrázok môže mať malý farebný rozdiel, farbu druh prednosť!

5. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

sku: p16774

Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Zovretia Tréner

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…