Šteňa Interaktívne Nezničiteľný Pes Hračka Odolné Modrá Veľké Stredné Domáce Zvieratá Pískacie Prežüva Osoba Agresívne Plnené Plyšový Slon

0 Hodnotenia
€5.37 €15.32

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

【Odolný Materiál] vyzýva Náš pes hračka je vyrobená z plyšové a sandwich mesh s rôznymi stuffings.Je to tiež nástroj pre vášho psa na masáž zuby.Roztomilý slon tvar je viac pravdepodobné, že vzbudiť pet je záujem na hranie.

【Zuby Čistenie] vyzýva Žuvanie je najprirodzenejší spôsob, ako pre psov na čistenie zubov, ako neustále gnawing škrabancov doska z ich zuby.Táto hračka psa bude veľmi užitočné zuby-čistenie príslušenstva.

【Pískacie Hračka] vyzýva Tento pes plyšové hračky obsahuje zvuk sac, ktoré budú vŕzgať ak pes uhryzne ho.To láka psa pozornosť a robí pes nájsť viac záujmu.S ním, môžete hrať s vaše zvieratko na trávniku, alebo doma pohodlne.

【Pre Agresívne prežüva osoba] vyzýva zabaví vášho domáceho maznáčika a uvoľnene s našimi vedecky dokázané, že žuvanie produktu.To môže stať agresívny žuvanie a hryzie, tak váš pes bude mať dostatok baviť sa s ním.

【Nuda Úľavu] vyzýva Našich hračka pre psa je určený na úľavu od nudy, osamelosť, stres, frustrácia, a úzkosti.Táto hračka bude ideálny spôsob, ako poskytuje zábavu pre vaše zvieratko, keď nie ste nablízku.

Špecifikácia:

Materiál: plyšové + sandwich mesh

Farba: modrá

Funkcia: skus-odolný

Veľkosť(cca.): (L x W x H) 30 x 19 x 3,5 cm/11.81 x 7.48 x 1.38 palec

Package Zahrnuté:

1 ks x Hračka pre Psa

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

sku: p174148

Materiál Fleece
Súbor Typ No
Hračky Typ Squeak Hračky
Pôvod Kontinentálna Čína
Je To Inteligentné Zariadenie No
Názov Značky HOUSEEN
Druh Psy

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…