Čistička Vzduchu Pre Domáce Auta, Chladničky Chladnička Deodorizer Usb Nabíjanie Pet Wc Vôňa Zápach Odstraňovač Ozón Generátor Osviežovač Vzduchu

0 Hodnotenia
€9.65 €13.41

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Čistička Vzduchu Pre Domáce Auta, Chladničky Chladnička Deodorizer Usb Nabíjanie Pet Wc Vôňa Zápach Odstraňovač Ozón Generátor Osviežovač Vzduchu

[Vlastnosti ozónu generátor]

Pracovný princíp produktu je proces konverzie kyslíka do ozónu prostredníctvom vysokého napätia výtok, čím sa vytvára veľké množstvo aktívneho kyslíka v uzavretom priestore.To môže efektívne znížiť zmiešané charakteristický zápach v chladničke, aby chladničke čerstvé, predĺžiť trvanlivosť potravín a znížiť rezíduá pesticídov.Rýchlosť degradácie z paratión dosiahne 60%.Produkt má dobré priestorové šírenie a nie slepej uličky.

[Čistenie a deodorization]

Chladničky deodorizer vytvára ozón a negatívne ióny, čistí vzduch v chladničke, odstraňuje pachy a udržuje potraviny a zeleninu, čerstvé dlhšie.Ak dezodoračné efekt nie je uspokojivé, môžete ho znova zapnite, ak chcete zadať silný dezodoračné režime.

[Dual mode]

Režim šetrenia energie môže pracovať nepretržite po dobu troch týždňov a môže byť použitý pre denné jedlo zachovanie a denne deodorization.Silný režim môže pracovať nepretržite po dobu troch dní.V silnej režim, každých 12 hodín, je pracovný cyklus a bude sa prístroj automaticky vypne po uplynutí 12 hodín.Vstavaná batéria, nižšiu spotrebu energie, čas pohotovosti viac ako 35 dní po úplne nabitá.

[LED stav a funkcie tlačidiel]

Modré svetlo nového modelu bliká každých 3S.Deodorization modré svetlo bliká každých 0.5 S. batérie je nízka a červené svetlo bliká 30 S. prístroj sa vypne.Dlho stlačte tlačidlo na 2 sekundy zapnete, ťuknutím na položku prepínajte pracovný režim, dlho stlačte na 2 sekundy vypnete.

[Multi-purpose]

Jedno-tlačidlo kontroly generátor ozónu v 2 režimoch, non-kalina, non-chemické a toxické.Uchovávajte v chladničke vôňa čerstvého, nie je potrebné čistiť filter alebo zmeniť absorpciu taška.Vhodný pre chladničky, čistenie skrine, skrine, šatníky, automobily, pet izby, klimatizácia, atď.

Materiál:ABS

farba:Biela

Obsah Balenia:

1 x Chladnička deodorizer

1 x USB nabíjací kábel

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p19436

Objem Vzduchu 50m3/h
Druh Generátor Ozónu
Napätie (V) 5V
Štýl Čistička vzduchu
Výkon (W) 5w
Názov Značky NoEnName_Null
Inštalácia USB
Zdroj Napájania USB
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…