Kovové Saxofón Tlmič Light-Hmotnosť Saxofón Tlmič Vypnúť Oneskorenie Sax Zvukové Príslušenstvo Hudobný Nástroj Časť Pre Alto

0 Hodnotenia
€2.19 €6.06

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Zlepšiť svoj saxofón zručnosti s našimi Kovové Saxofón Tlmič.Naše hrdze prevencie funkcia zaručuje odolnosť.S dobrým zníženie hluku účinok, tento tlmič je ideálny pre pohodlný praxi.To nemá vplyv na výkonnosť vplyv, čo je ideálnou voľbou pre hudobných nadšencov.

Špecifikácia:

Názov: Saxofón Stlmiť

Materiál: hliníková zliatina

Veľkosť:

Soprán Saxofón Weakphone: (cca.)5.1*5.1*3.1 cm/2.01*2.01*1.22 palcov

Alto Saxofón Weakphone: (cca.)7.2*7.2*4cm/2.83*2.83*1.57 palcov

Tenor Saxofón Slabosť: (cca.)9.1*9.1*5.6 cm/3.58*3.58*2.2 palcov

Balenie Zoznam:

Saxofón Stlmiť*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočný Výkon: Vyrobené z top kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, naše saxofón stlmiť zabezpečuje dlhotrvajúce trvanlivosti a hrdze, prevencia.Jeho robustná konštrukcia je navrhnutá tak, aby dodať vynikajúci výkon pre nadchádzajúce roky.

2.Čisté a Mäkké Zvuk: Odomknúť váš skutočný potenciál s týmto saxofón stlmiť, ktoré môžu účinne eliminovať podtext vo všetkých rozsahoch, čo má za následok čistejšie a mäkší zvuk.Vychutnajte si vynikajúce zníženie hluku a ihrisku zníženie až o 25% pre optimalizovanú kvalitu zvuku.

3.Pohodlné Prax: S týmto saxofón vypnúť, môžete cvičiť saxofón kedykoľvek a kdekoľvek bez rušivých svojimi susedmi a rodinou.To môže znížiť tón saxofón, takže je vhodný pre tichom prostredí.

4.Jednoduché Použitie: Tento saxofón stlmiť má jednoduchú štruktúru, ktorá vám umožňuje nainštalovať ho na vašom saxofón v sekundách.Má kompaktné rozmery, ktorá uľahčuje prepravu a obchod v taške alebo veci.

5.Rozsah použitia: Táto saxofón stlmiť môžu uspokojiť potreby rôznych modelov, saxofón, z vysokej na sub médium.Je ideálnou voľbou pre hudobných nadšencov, ktorí chcú praxi ticho, bez rušivých ostatných.Má tiež široký rozsah použitia, vhodné pre použitie v studios, učebne, hotely, penzióny, apartmány a ďalšie.

sku: p21186

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…