Outdoorové Športy, Šnorchlovanie Nastaviť High-definition Potápačská Maska Flexibilné Nastaviteľné Plutvy, okuliare a šnorchel

0 Hodnotenia
€20.02 €33.37

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Názov: Šnorchlovanie Nastaviť

Hmotnosť výrobku: 1300g

Materiál: PC, silikónové kvapaliny

Produkt farba: ako je znázornené

Metóda balenia: taška

Možné varianty: hlboké potápanie, šnorchlovanie, voľné potápanie, plávanie, atď.

Platné objekty: dospelý

Funkcie:

1. Potápanie tri-kus farby: vrátane high-definition anti-fog objektív maska, úplne suché silikónové šnorchel, a dve potápačské plutvy plniť svoje základné potreby na šnorchlovanie, plávanie, surfing, a surfové.Vašim najlepším spoločníkom pre vonkajší bazén .

2. High-definition potápačské okuliare: silikónové ochranné okuliare majú dobrú pružnosť, takže môžete lepšie nastaviť veľkosť, aby sa zmestili vaše tváre.Trvanlivé, bezpečné a zdravé materiály, odborné non-slip pracky konkávne konvexný dizajn, jednoduché nastavenie, non-sklzu a proti pádu, sa nemusíte starať o to pri potápaní, Keď sa voda vstupuje do tváre, sukne potápačská maska je navrhnutý s mäkké a mäkkého silikónu, a potravinárskeho silikónu rozhranie je trezor, ktorý môžete forme vodotesné utesnenie s akýmkoľvek vodiča tvár a držať dokonale do úst, bez akéhokoľvek zápachu.

3. Voľné Dýchanie Suché Top Šnorchel: vysoká kvalita šnorchel s suchej hore ventil, ktorý tesnenia šnorchl keď ponorené.Suché top šnorchel je navrhnutý tak, aby voda z šnorchel, a ergonomické silikónové rozhranie je pohodlné a odolné.Nižšie očistenie ventil umožňuje vody rýchlo uniknúť, takže môžete ľahko dýchať a nerušený keď potápanie pod vodou.

4. Jeden súbor spĺňa rôzne požiadavky a je potrebné-majú produkt pre vaše vonkajšie rekreačné plávanie

Balenie zoznam:

Potápačská Maska x 1

šnorchel x 1

plutvy x 2

Poznámka:

Rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.

Ručné meranie,prosím, dovoľte 1~3 mm chyba,ďakujem.

sku: p21640

Hmotnosť výrobku 1300g
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál PC, Tekutý Silikón
Názov šnorchlovanie nastaviť

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…