Vonkajšie Zvonkohry Ručne Maľované Dekoratívne Živice Húb Vietor Bell Roztomilý Okno Ornament Na Balkón Trávnik Prenosné Domov

0 Hodnotenia
€14.67 €34.11

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vonkajšie Zvonkohry Ručne Maľované Dekoratívne Živice Húb Vietor Bell Roztomilý Okno Ornament Na Balkón Trávnik Prenosné Domov

Odrážky: 1.Odolné a Dlhotrvajúci: Tieto huby zvonkohry sú leštené a ručne maľované s fadeless farby, takže môže byť použitý na dlhú dobu bez toho, aby stratili svoje čaro.Sú vyrobené z živice materiál, ktorý nie je ľahké sa dostať poškodený alebo deformovaný podľa počasia alebo nosenie.

2.Krásne Huby Vzhľad: S farebnými húb tvary, tieto zvonkohry pridať príjemnú atmosféru na vašej záhrade alebo terase a priťahujú pozornosť s ich jemný zvuk.

3.Rozsiahle Využitie: Či chcete vyzdobiť vašu záhradu, trávnik, balkón, paluba, na dvore, hala, chodba, alebo strechy, tieto huby zvonkohry sa pridať dotyk whimsy a šarm do akéhokoľvek priestoru.

4.Relaxačné a Dekoratívne: Či chcete vyzdobiť vaše pracovné miesto, alebo si uvoľnene doma, tieto huby zvonkohry sú ideálnou voľbou.Sú vhodné pre všetky miesta, ako ubytovni, hotel, apartmán, atď.

5.Jedinečný Darček: Ukáž svojim blízkym, ako veľmi vám záleží týchto húb zvonkohry.Sú ideálne pre narodeniny, výročia, alebo žiadne špeciálne príležitosti.Tieto zvonkohry sa pridať dotyk whimsy a kúzlo na každú záhradu, terasu alebo balkón.

Tieto zvonkohry pre vonkajšie sú vyrobené z živice materiálu, ktorý je odolný.Oni produkujú upokojujúce zvuky, ktoré chcete pridať príjemnú atmosféru, aby sa váš trávnik alebo apartmán.Oni sú tiež skvelý spôsob, ako vyjadriť svoju lásku a starostlivosť, pre niekoho výnimočná.

Špecifikácia:

Názov: Húb Zvonkohry

Váha: cca 400g

Veľkosť: (cca.)20*20*35 cm/7.87*7.87*13.78 palcov

Balenie Zoznam: 1*Huby Zvonkohry

sku: p27179

Balenie Zoznam 1*Huby Zvonkohry
funkcia 4 Relaxačné a Dekoratívne
Montáž Vyžaduje No
Hmotnosť about 400g
Materiál Živica
funkcia 2 Krásne Huby Vzhľad
Pôvod Kontinentálna Čína
Veľkosť (approx.)20*20*35cm
funkcia 1 Trvalé a dlhodobé
Pouţiť 3 narodeniny
Tému RASTLINA
Názov produktu Huby Zvonkohry
Štýl Moderný Štýl
funkcia 3 Rozsiahle Využitie
Použiteľné 2 výročia
Applicable1 zvláštne príležitosti

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…