Kaktus Mačka, Strom Cat Tower s Sisal Poškriabaniu Post Rada pre Vnútorné Mačky Cat Byt Kitty Hrať Dom s Ostriež Kôš na Hračky

0 Hodnotenia
€261.15

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Domáce Plnenie Mačka Nábytok, Drevo Produkt Poškriabaniu Post Schody Mačka Hrá Zábavné Preliezkami Mačiatko Dom Skákanie Hračka

AMT0158

SEN 2 V 1 MAČKA BYT: je To 26.7"L x 11,8"W x 25.6"H, 1 mačka byt ako spálňa a 1 vrchný ostriež ako balkón.Čo je ešte lepšie?Je to zariadené s kaktus poškriabaniu post-všetko je pripravené na svojho nového majiteľa!

ŽIVÉ A JEDINEČNÉ: Táto krásna mačka škrabe post a byt je rovnako ako skutočné kaktus pre mačky na začiatku stúpania, cvičenia a odpočinok.Na rozdiel od iných tradičných mačka byt, naše výrobky sú živšie a odolný, vhodný pre všetky druhy mačiek.

ABY VAŠE MAČKY ŠŤASTNÝ: Pokaziť vaše mačky s týmto kaktus byt tak nebudú cítiť osamelý, keď ste preč, a nechať ich hrať a relaxovať v pohodlí, preč z vášho nábytku.

MONTUJE V 15 MINÚT ALEBO MENEJ: Žiadne extra nástroj je potrebné, všetky nástroje, ktoré sú zahrnuté v balíku.Nemôže byť jednoduchšie zostaviť a vypracovať vaše mačací kamarát.Ak budete potrebovať pomoc s produktom, sa môžete vždy nájsť náš e-mail na pokyn.

AMT0128

AMT0126

AMT0130

· JEDNODUCHÉ, ALE PRAKTICKÉ: štyri podlažia mačka, strom má štyri platformu pre vaše mačka vyliezť hore, hore ostriež je pre vaše mačka sa pozrieť z okna a ničím nerušený ľudia na zemi.Full-sisal-zahrnuté stĺpiky umožňujú mačka grind jej labky a udržať nábytok pred poškodením.Každá mačka veža potrebuje domov.Mačací strom je potrebné mať pre všetky mačkovitou šelmou.

· MODERNÝ DIZAJN: Tento PAWZ Cestnej mačka, strom sa nezabudnite pridať čerstvý a moderný nádych do vášho domova.Na PAWZ Cestnej mačka, strom stojí na strednej výšky, takže je dokonale vhodný pre takmer všetky miestnosti.Je to jednoduché, atmosférické toho, že sa prosím, vašu mačku.

· TO JE VAŠA SKVELÁ VOĽBA: S odnímateľné podložky a vankúše pre jednoduché čistenie, celkovú atmosféru veže je útulné.Chceš upscale, čisté a pohodlné mačka, strom pre vášho miláčika?Na PAWZ Cestnej mačka, strom, je ideálnou voľbou.Tento strom je vyrobený z dreva a je nádherné mačka nábytok pre vašu mačku.

· STABILNÝ & DURABAL:Na PAWZ Cestnej Mačací Strom je ideálnym miestom pre váš mačací kamarát získať dobrú poškriabaniu.Nehovoriac o tom, že sisal-posedenie dreva miest a nárazu-odolný drevený základ zabezpečí, že vaša mačka zostane v bezpečí a zvuk.

AMT0115

· [Vianočné Mačka, Strom ]: Tento vysoký cute cat scratch príspevky nechty súbor s 2 poškriabaniu pólov pokrytá zeleným prírodné sisalové lano a koberec,ceder tvar prilákať domáce zvieratá ,by mohli byť moderný dekor.

· Žiadne Hojdanie Base]: Základňou veže sú vyrobené z ťažkých drevotrieska , bezpečné a stabilné, vyhnúť sa preklopí a triasol , poskytuje spoľahlivosť a stabilitu, by mohli podporiť 18 lb mačka.Najmä pre dobrodružnú mačiatok, ktoré chcete prejsť na začiatok.

· [Rôznych Veku Indoor Cat]: rôzne výška stĺpika od 7,5" na 20.9" uspokojí všetky vekové kategórie mačky' poškriabaniu zvyku a strečing,nemusíte báť počasie veľké mačky, môžu hrať tento kreatívne hračky, alebo nie.

· [Robustný Prírodné Sisalové Lano ]: Vyrobené zo 100% prírodný sisal a tkaného ručne, poskytuje vaša mačka je odolný poškriabaniu post, a základne a hornej časti sú pokryté mäkký koberec,neškodné pre mačiek alebo mačiatko.

AMT0014-B

· BEARTIFUL A ROBUSTNÝ:Tento moderný a upgrade stromu s elegantným výstavby a štýlové finises vyzerá čisté a veľké.Jeho ťažkých podláh a dobre vyvážený dizajn zabezpečenie jeho stability.Bezpečnostný popruh umožní byť kotvené do steny pomôcť zabrániť tippling viac

· ROZŠÍRIŤ A PRIESTRANNÉ: extra veľké zvýšenej ostriež s vyvýšeným okrajom, ponúkajú maximálny komfort a silnú podporu pre mačací kamarát, zatiaľ čo oni sú leňošenie a odpočíva.Stojí 34 cm vysoký je ideálna výška pre pozorovanie vtákov a užívať si slnko.Vaše felines bude určite páčiť!

· ÚTULNÝ A ochrana OSOBNÝCH údajov:duálne byty prichádza s ultra mäkký vankúš ponúka tiché a súkromné miesto, stočiť spánku a odpočinku.Rôzne rozloženie útulné dom uspokojiť rôzne veku mačky ako poschodí nevyžaduje žiadne kroky, ktoré je skvelé pre staršie a malé mačiatka.

· HEALTY A ZÁBAVA: Plný zabalené s prírodný sisal,škrabanie príspevok bude úplne uspokojí ich inštinkt poškriabaniu a udržuje ich pazúry z vášho drahý nábytok!Rampy, na ktoré sa vzťahuje s sisal mat nielen pomoc mačka na hornej úrovni, ale tiež zvýšiť poškriabaniu skúsenosti.

· PRIMERANÁ A ODNÍMATEĽNÝ:Váš malý "tiger" je fascinovaný s fuzzy loptu.S jedinečným dizajnom, hojdajúcu sa lopta je odnímateľný,mohli by ste vymeňte, ak je roztrhané off.Čo je lepšie,poskytujeme náhradné náhradné

sku: p34734

Značky: Mačka, Strom Cat Tower

Druh Hračka pre mačky
Názov Značky Rýchle pet
SKU AMT0014 AWJ0420
Materiál Sisal
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…