Pre Harley Turné Ultra Electra Street Glide Road King FLH/T FLHX FLHR FLHTK 1996-up Motocykel Pack Veka batožinového priestoru Postroj Čierny

0 Hodnotenia
€8.19 €9.99

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pre Harley Turné Ultra Electra Street Glide Road King FLH/T FLHX FLHR FLHTK 1996-up Motocykel Pack Veka batožinového priestoru Postroj Čierny

Stav: 100% Nové

Farba: Čierna

Materiál: ABS Plast

Vysoká kvalita, Jednoduchá inštalácia.

Pridať pohodlie Zaťahovacie Tether na vaše cestovné Balenie.

Keď predĺžená do svojej plnej dĺžky, silný kábel má veko otvárať minimálne 10° minulosti vertikálne pre lepšiu stabilitu a jednoduché balenie.

Potom sa prístroj automaticky cievky na tether kábel vnútri bývanie na odstránenie zovretia, šnúry pri zatváraní veka

Pre Harley Turné Modely 1996-Up (Road King, Road Glide, Street Glide a vyberte CVO modely)

Ako obrázky

Zvyčajne, Vaša objednávka bude odoslaná v priebehu 48 hodín, s výnimkou dovolenku po zaplatení schválení.Pre všetky urgentné objednávky ,prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.Po dodaní môžete sledovať zásielky na týchto stránkach a sledovanie informácie budú k dispozícii v priebehu 1-5days.

1) Phainham.sk zobrazí logistiky sledovanie informácií priamo na stránke podrobnosti objednávky.

2) Phainham.sk Štandardná Doprava Logistika Sledovanie Webových stránok://global.cainiao.com/

3) Iné Logistické Sledovanie Webových stránok: https://www.17track.net/en

5. Import povinnosti/daní nie sú zahrnuté do ceny objednávky.Kupujúci je povinný zaplatiť dovozné clo, obráťte sa na miestne zvyky, pre podrobnosti.

Dôrazne odporúčame, aby ste si vybrať Phainham.sk Štandardná Doprava pri hmotnosti je menej ako 2 kg, vzhľadom na to poskytuje Logistické Podrobnosti Sledovania, Efektívne Colné Odbavenie, Rýchlejšie Logistiky Spor Manipuláciu A Po-Predajný Servis Vrátenie One-Stop Logistické Riešenia pre Kupujúcich.

Vyberte si EMS alebo iných rýchlo logistiky,sme sa vybrať najvhodnejšie logistiky pre vás na odoslanie zásielky.okrem niektoré veľké tovaru a vzdialených krajín,dodatočné poplatky pre viac veľkosť/hmotnosť, v prípade potreby vás budeme kontaktovať.venujte prosím pozornosť na naše upozornenia.

Všetky karty,Paypal,Boleto,WebMoney,QIWI,Western union a Iných Platobných Metód,každá platba problém, prosím, kontaktujte Phainham.sk centre pomoci alebo nás.

Ak sa vám nepáči, ako sa výrobku po ich obdržaní alebo tovaru je poškodený, atď., kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, a to do 7 dní.Ak kupujúci chce vrátiť tovar pre osobné dôvody, kupujúci je povinný niesť náklad, inak kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.

Ak nie ste spokojní s produktom, alebo službu ,kontaktujte nás a neponáhľajte zanechať negatívne alebo netural spätnú väzbu,musíme dať uspokojivé riešenie.Vždy sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní (mimo povinnosť na víkend).Ak si notget odpoveď od nás, potom prosím zanechať odkaz pre nás opäť .

sku: p33867

Položka Výška 0inch
Hromadné Objednávky prijať
Položka Dĺžka 0inch
Funkcia Vysoko Kvalitný módny dizajn
Druh Materiálu ABS Plast
Stav 100% Zbrusu Nový
Predaj-typ Pôvodné Priamy Predaj
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Modelu Pre Harley
Položka Hmotnosť 0kg
Motobike, Aby Harley-Davidson
Položka Šírka 0inch
Druh Balenie Veka Batožinového Priestoru Pre Harley

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…