Okuliare Čistejšie Objektív Scratch Remover Brúsenie Blur Rekonštrukcie Opravy Agent Lupa " Riešenie Spreji Dodávky Pre Okuliare

0 Hodnotenia
€5.86 €11.72

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1. Čisté Fastly: Okuliare Vysávač je dodávaný s vysokou koncentráciou, špeciálne vyvinutý na ochranu a čistenie objektívu, rýchlo odstraňovaní odtlačkov prstov, prach, nečistoty a ľahkého oleja film na okuliare.

2. Univerzálne Využitie: Eye Glasses Objektív Vysávač je vhodný pre okuliare a slnečné okuliare, ideálny pre sklo ochranné okuliare, ochranné okuliare, obrazovky, monitory, a optických prístrojov a môžu, aby váš život pohodlnejší.

3. Vhodné Použitie: Sprej neriedené Objektív Čistič na Okuliare na šošovky vyčistiť a utrite ju čistou handrou.Nie známky budú ponechané.

4. Jemné Čistenie: Okuliare, Šošovky Cleaner je mierne a voľného kremíka a alkoholu, prichádza so silným olej rozpustnosť a nebude poškodenie alebo škvrny na objektív.

5. Ako pre skladovanie: Lupa " Cleaner Spray prichádza s objemom 100 ml a je malý a prenosný, vhodný pre domáce, cestovanie, camping, služobná cesta, atď.

Popis:

Okuliare Vysávač je dodávaný s vysokou koncentráciou, špeciálne vyvinutý na ochranu a čistenie objektívu, rýchlo odstraňovaní odtlačkov prstov, prach, nečistoty a ľahkého oleja film na okuliare.

Funkcie:

1. Vhodné pre dioptrické okuliare, slnečné okuliare, sklo ochranné okuliare, ochranné okuliare, obrazovky, monitory, a optických zariadení.

2. Sprej neriedené na objektív a utrite ju čistou handrou.Nie známky budú ponechané.

3. Je mierna a voľného kremíka a alkohol, to nebude poškodeniu objektívu a má silné olej rozpustnosť.

Špecifikácia:

1. Názov: Eye Glasses Šošovky Cleaner

2. Kapacita: cca 100 ml

Balenie Zoznam:

1*Objektív Čistič na Okuliare

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

sku: p37156

Špecifikácia/Kus Iné
Položky Formulára Kvapalina
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…