Odolné Mužské Vlasy Protéza 0.12-0.14 mm Viazané Pokožky Toupee Mužov Odolné Parochne Pre Mužov 100% Ľudské Vlasy Systém Jednotky

0 Hodnotenia
€131.39 €170.63

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【PRIRODZENÝ VZHĽAD] vyzýva Vyrobené so 100% prírodné ľudské vlasy pre autentický vzhľad a pocit.

【ODOLNÝ DIZAJN] vyzýva Funkcie jedného viazané spracovanie a 0.08-0,1 mm hrúbka kože základ pre dlhodobé použitie.

【IDEÁLNA VEĽKOSŤ] vyzýva Na 10x8 cm base veľkosť padne väčšina hlavu veľkostí pre pohodlné a bezpečné uchytenie.

【DLHÁ ŽIVOTNOSŤ] vyzýva S životnosťou 4-5 mesiacov, to toupee je skvelá investícia pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivý hairpiece.

【ĽAHKÉ NOSENIE] vyzýva Jednoduché a jednoduché nosenie, ideálny pre tých, ktorí hľadajú rýchle a pohodlné riešenie vypadávanie vlasov.

Predstavujeme Simbeauty Ľudské Vlasy Toupee s jedným viazané spracovanie a odolné kože základňu.Meranie 8x10 cm, táto toupee je vyrobené zo 100% prírodné ľudské vlasy, a môže sa pochváliť životnosť 4-5 mesiacov.Koža základ je 0.08-0,1 mm hrubé, takže je neuveriteľne odolný a dlhou životnosťou.

Jednotný viazané prevedenie zaručuje, že každý vlas je individuálne, viazané na pokožku základne, čo prirodzene vyzerajúci korienky vlasov.Na toupee je určený aj s 10x8 cm base veľkosť, takže je vhodný pre väčšinu hlavu veľkostí.

Či už hľadáte nejaký pridať hlasitosť na rednutie vlasov alebo skrývať holou mieste, Simbeauty Ľudské Vlasy Toupee je ideálnym riešením.Prírodné-hľadá korienky vlasov a vysoko-kvalitných materiálov, aby to prakticky nezistiteľný, aj zblízka.Plus, odolné kože základňa zaručuje, že to bude stáť až na denné nosenie prilieb, zachovať jeho prirodzený vzhľad a pocit na mesiace dopredu.

Okrem svojej vysokej kvality výstavby, Simbeauty Ľudské Vlasy Toupee je tiež neuveriteľne jednoduché na údržbu.Jednoducho umyť a štýl, ako by ste vaše prirodzené vlasy, používať svoje obľúbené produkty a nástroje.A pretože je vyrobené zo 100% prírodné ľudské vlasy, môžete farbiť, perm, alebo štýl je však máte radi.

Celkovo Simbeauty Ľudské Vlasy Toupee je vysoko kvalitné, prírodné-hľadáte riešenie na vypadávanie vlasov a riedenie.S jeho trvalé koža základ, jeden viazané spracovania, a 100% prírodné ľudské vlasy, je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá obnoviť svoju dôveru a dosiahnuť prirodzene vyzerajúci vlasmi.Tak prečo čakať?Objednajte si Simbeauty Ľudské Vlasy Toupee dnes a začať cítiť ako sami znova!

ako merať

ako merať

ako znížiť

ako znížiť

FAQ

ako sa o ne starať

1. Detangle vlasy pred praním ju so širokým zub hrebeň.Jemne začať česanie vlasov z konca nahor smerom ku koreňom, aby sa zabránilo uvoľňovaniu.

2. Pred štetcov alebo česanie vlasov sprej s 50% dovolenka v kondicionér a 50% teplej vody.

3. Umývanie vlasov v jednom smere a hlboké stave, raz alebo dvakrát týždenne, v prípade potreby.Hlboké klimatizácia pomáha predchádzať frizziness a zvliekanie.

4. Nechajte svoje vlasy suchý vzduch a vyhnite sa použitie extrémne teplo z fénom na vlasy.Ak musíte použiť fénom na vlasy, pomocou cool nastavenie je vysoko odporúčané.Tiež využiť teplo ochranný výrobok pred použitím fénom na vlasy-aj pri používaní v pohode nastavenie.

farby

sku: p47530

Číslo Modelu 091001
Pôvod Kontinentálna Čína
Vlasy Materiál Indické Vlasy
Účes Voľný Štýl
Uzol Jeden Uzol
Základný Materiál 0,10 mm pokožky base
Názov Značky simbeauty
Najdlhšie Vlasy Podiel >=60%
Životnosť 6 mesiacov
Toupee Textúra 30 mm
Veľkosť 8*10
Vlasy Triedy Remy Vlasy
Toupee Base PU, pleť bse
Farba Vlasov 1#, 1b, 2#, 2A, 3#, 3A, 4#, 4A, 5#, 6#, 7# #1b20 #1b30 #1b40 #1b50

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…