Linoleum Fréza Nastaviť, 8 Sád Plavidlá Lino Rezačky S 24 Najrôznejších Čepele Pre Lino Rezanie A Crafting, Rezbárske Práce

0 Hodnotenia
€24.88 €41.47

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Linoleum Fréza Set]Existuje 8 sady červená lino rezbárske nástroje a 6 rôznych nehrdzavejúcej ocele nože v balíka.Robustné a ťažkých ABS rukoväť umožňuje pohodlné uchopenie robiť svoju prácu efektívne.Na lino frézy sú #1, #2, #5, #6, #8 a #10. Môžete inštalovať a zmena rezačky, ako budete potrebovať.

Ako [Použiť]chucka je ručne nastaviteľný, na konci rukoväte zvraty off pre pohodlné odkladanie linolea rezačky vnútri.Ak chcete zmeniť čepeľ, potrebujete odskrutkujte top chuck na prvý, potom uchytenie kotúča do slotu, nahradiť hore a ho priskrutkujte.

[Širokouhlý Aplikácie]V linoleum blok rezačky sú Ideálne pre carving linoleum, rýchly rez, rýchle vyrezať, iné tvrdé a mäkké podklady.Je určený pre linoleum, guma, mäkkého dreva a podobných náhrad a môžete ho použiť pre lino rezanie a crafting, tekvicové rezbárske práce, DIY plavidlá, gumových pečiatok, sochárstvo a stavebné bloky.

[Praktické Darčeky]Táto pečiatka robiť nastaviť a užitočné jaskyniarstva nástroje sú určené predovšetkým pre začiatočníkov a expertov.Budete môcť vytvoriť svoj vlastný unikátny gumová pečiatka s predstavivosť.Môže to byť praktický darček pre carving milenci.Aby krásne Halloween tekvica s vaše deti, priateľov, rodiny alebo kolegami.

[DIY s Predstavivosť]Dať sami, vaše deti, vašich priateľov alebo príbuzných, možnosť vytvoriť nové neuveriteľné projektu z gumy pre carving.Tieto rez nástroje vám pomôže doniesť vaše gumy rezbárstvo myšlienky do života.

Materiál:ABS+nehrdzavejúcej ocele

farba:Červená

Obsah Balenia:

8 Množiny x Craft Rezačky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p47755

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…