Grilovanie Gril Čistý Stojan z Nehrdzavejúcej Ocele Grilovací Stojan, Držiak, Vonkajšie Grilovanie Dodávky Pre Kempovanie Statku Dvore, GRILOVANIE Strany

0 Hodnotenia
€10.02 €26.37

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Prineste gril, nech ste kdekoľvek s naším prenosné grilovanie rack!Ideálny pre malé skupiny varenie, to vám ušetrí od všetkých ťažkostí tradičné set-up.Plus, je to super jednoduché, čisté a bezpečné používanie.Aby čo najviac z vašej vonkajšie dobrodružstvo s touto univerzálny gril!

Špecifikácie:

Veľkosť: asi 30*27*22 cm/11.81*10.63*8.66 palcov

Materiály: Nerezová oceľ, hliníkové zliatiny

Balenie Zoznam:

1pc* ľahký a sklopný gril stojan pre kempovanie

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Praktický a Prenosný: Udržať vaše potreby na kempovanie auta bez spleti káblov s našimi gril stojan pre kempovanie.Jeho ľahký a sklopný dizajn umožňuje jednoduché uskladnenie v aj tých najmenších medzier, čo z nej robí ideálny doplnok do vášho vonkajšie dobrodružstvo.

2.Dostatok Varenie: Náš kemping gril stojan sa môže pochváliť priestranné grilovacia plocha meranie 30*27*22 cm/11.81*10.63*8.66 palcov, takže je ideálnou voľbou pre outdoorových nadšencov, ktorí chcú variť pre malé skupiny.

3.Bezproblémovú Montáž Našich gril stojan pre kempovanie poskytuje jednoduché nastavenie a jednoduchá montáž bez akýchkoľvek dodatočných nástrojov, čím si dokonalé pohodlie a úspory vám z akéhokoľvek nepríjemnostiam.

4.Bezproblémové Čistenie: Prevrat vaše potreby na kempovanie skúsenosti s našimi gril rack je odnímateľný dizajn!Čistenie nikdy nebolo jednoduchšie s každej časti vymeniteľné a umývať v umývačke riadu.Užite si dokonale čistú a bezproblémovú BBQ skúsenosti.

5.Znesiteľné Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiálov, tento gril stojan pre kempovanie je bezpečný, robustný, spoľahlivý a odolný, takže je ideálny doplnok pre akékoľvek outdoorové varenie skúsenosti.

sku: p65485

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…