K87 Mechanické Klávesnice RGB Podsvietenie Drôtovú Klávesnicu 87Keys Hot-Swap Klávesnice ruskej USB Port pre PC Desktop Hráč

0 Hodnotenia
€16.39 €24.84

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

K87 Herné Klávesnice RGB Podsvietenie Mechanické Klávesnice 87Keys Hot-Swap Klávesnice ruskej USB Port pre Počítač, Notebook, PC

Funkcia:

1. Ruská Klávesnica: V K87RGB káblové horúcej ruskej gaming keyboard je prispôsobené klávesnice, ktoré boli navrhnuté špeciálne pre rusky hovoriacich používateľov.Kľúčové nálepky na klávesnicu, sú označené znaky azbuky, čo je výhodné pre rusky hovoriacich používateľov vstup a prevádzkovať.

2. Kompaktný Dizajn: o veľkosti 38x15x3.5CM, toto mechanické klávesnice má kompaktný rozloženie, ktoré si zachováva štandard 87 klávesy pri zachovaní ergonomický dizajn, poskytuje pohodlné používateľské zážitok pre oboch hier a každodenné kancelárske použitie.

3. Viac Mechanický Prepínač Voľby: K87 hráč klávesnica ponúka dve mechanické prepínanie voľby, červená a žltá, poskytovanie lineárne aktivácii cit pre hru hráčov s červeným spínač alebo rýchle spúšťanie skúsenosti pre tých, ktorí dávajú prednosť žltá spínač a ponúka vynikajúcu klávesnicu spätnú väzbu a reakcie čas.

4. USB Rozhranie: tichá klávesnica používa stabilné rozhranie USB pripojenie, zabezpečenie stabilného káblového prenosu, znižuje vstupné oneskorenie, poskytuje rýchlejšie odozvy a spoľahlivejšie spojenie, vhodné na hranie hier a vysokej intenzity pracovnom prostredí.

5. Odolné Keycap Materiálu: keycaps káblové klávesnice sú vyrobené z odolného ABS materiálu, ktorý je opotrebovaniu a dlho-trvajúce, schopné odolať časté používanie a dlhú hodín písania prevádzky.Znakov na keycaps tiež použiť opotrebovaniu technológie tlače, aby sa zabezpečilo zachovanie prehľadnosti po dlhodobom používaní.

Špecifikácia:

Certifikácia: ŽIADNE

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Typ: KÁBLOVÉ

Aplikácia: Plocha

Klávesnica Štandardná: 87 Klávesy

Jazyk: Ruský,Anglický

Prevádzka Štýl: Mechanické

Typ rozhrania: USB

Štýl: Herné

Podsvietenie Typ: MULTICOLOR

Prepínače (Hot swap): ÁNO

Keycup materiál: ABS plast

Rozmery: 363 x 136 x 37.5 mm/14.3 x 5,4 x 14,8 v inch

Hriadeľ(nepovinné): Červená hriadeľ, Žltá hriadeľa

Keycap Materiál: ABS

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Klávesnice

1 x Napájací Kábel

1 x Kľúč Sťahovák

1 x Brožúrka

sku: p84695

Názov Značky UEB
Zápästie Podporu No
Jazyk Ruský, Angličtina
Pôvod Kontinentálna Čína
Typ Rozhrania USB
Aplikácia Plochu
Druh KÁBLOVÉ
Prepínače (Hot swap) Áno
Klávesnica Štandardná 87 Klávesy
Podsvietenie Typ MULTICOLOR
Keycup materiál ABS Plast
Štýl Hranie hier
Prevádzka Štýl Mechanické

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…