14 Palce Realistické Cudzie Dieťa Silikónové Bábika Handdetailed Maliarstvo Celého Tela Silikónové Vinyl Cudzie Bábiky Hračky Zberateľskú Detská Hračka

0 Hodnotenia
€37.99 €75.99

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

14 palce Realistické Cudzie Dieťa Silikónové Bábika Strane-podrobné Maliarstvo celého Tela Silikónové Vinyl Cudzie Bábiky Hračky Zberateľskú Detská Hračka

Odrážky:

1.Vhodná Veľkosť: cudzie baby doll opatrenia o 14 cm / 35 cm veľkosť(od hlavy až k päte), a čistá hmotnosť je okolo 500 gramov.Vzhľadom k bábika je 100% handmade, existuje malá tolerancia vo veľkosti a hmotnosti.

2.Premium Materiál: telo, hlavy a končatín bábiky sú vyrobené z vysoko kvalitného vinylu, nie príliš mäkké a stále stlačiteľný.Hlava a končatiny sú plne swingable a môžu voľne pohybovať.Bábiku je možné dať do vody.

3.Jemný Vzhľad: šedo-modrá farba pleti bábika je rovnaký ako na obrázku), a je farebne stále.

4.Package Vrátane: balíček obsahuje cudzinec, bábiky, ktoré môžu byť liečené ako Vianoce alebo dovolenku dar.

5.Vynikajúci Tvar: bábika ponúka jedinečný cudzie tvar, čo nie je to isté dieťa silikónové bábiku.

Špecifikácie Produktu:

Názov: Cudzie Dieťa Silikónové Bábika

Veľkosť(cca.): (od hlavy až k päte) 14 cm / 35 cm

Materiál: silikón

Balenie Zoznam:

1*Cudzie Dieťa Silikónové Bábika

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Ľahko Účtovná ] Prenosné a nízku hmotnosť pre jednoduchú prepravu, Alien Baby Doll je 100% ručne, takže tam bude mierne chyby vo veľkosti a hmotnosti, meranie o 14 cm / 35 cm od hlavy až k päte, čistá váha cca 500g.

2.[ Sofistikované Spracovanie ] Mini Silikónových Cudzie Dieťa nie je ľahké zlomiť alebo zdeformovať a môže byť použitý na dlhú dobu, zaobchádzať s vynikajúce spracovanie, a je bezpečné na používanie, vyrobené z vybraných vynikajúce silikónové materiály.

3.[ Ako v Živote ] Nechať si len nebude chcieť dať ju dole, Cudzie Bábiky má šedo-modrú farbu pleti, ktoré je rovnaké ako na obrázku, a farba sa nikdy nevyblednú, telo a rozkošný tvár sa budete cítiť, akoby ste držali skutočné dieťa.

4.[ Ideálnou Voľbou ] nielen hračky, ale aj pokutu zberateľskú na radosť aj dospelých zberateľov, Silikónové Baby Doll Hračka je vhodná na narodeniny, Vianoce, deň Vďakyvzdania, a iné špeciálne dovolenku, dokonale premyslené darček pre vaše malé deti.

5.[ Typický Dizajn ] Realistické Bábiky Baby' hlavy a končatín môže hojdať úplne a slobodne pohybovať, celého tela, hlavy a končatín nie sú príliš mäkké, ale stále môže byť vytlačená, nepremokavé môže ísť do vody, a vziať vaňa alebo sprchovací kút, spolu s deťmi.

sku: p84863

Stav V Sklade
Položka Druh Bábiky
Rozmery 35 cm
Pôvod Kontinentálna Čína
BJD/SD Atribút bábika
Materiál Gumené
Tému Športové
Číslo Modelu Alien Baby Silikónové Bábika
Funkcie Model
Batérie bez
Mfg Poradové Číslo Móda
Pohlavie Unisex
Upozornenie No
Odporúčame Veku 14+y
Druh MÓDNE BÁBIKY

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…