22 Palcový Realistické Bábiky Silikónové Baby Doll Pre Deti Bábika Príslušenstvo Bebe Bábika Corpo De Silikónové Pode

0 Hodnotenia
€46.17 €92.34

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1、Veľkosť Produktu: bábika je o 22 palcov (55 cm) dlhé od hlavy až k päte a váži asi 2,5 libry.Dieťa mäkké vinylové hlavy a končatín, roztomilé mäkké silikónové telo.Roztomilý obrázok a roztomilé tváre sa budete cítiť ako skutočné dieťa.Produkty zahŕňajú: (bábiku šaty + magnet cumlík + kŕmenie fľašou).

2、Premium Materiál: Silikón hlavu, 3/4 silikónové končatín, plnené PP bavlna telo, veľmi mäkké.Bábika môže premiestniť svoje končatiny, pohodlne si sadnite alebo ľahnite, nemôže obstáť, alebo hovoriť; a nemôže sa dať do vody.

3、Ručne vyrábané Bábiky: Ručné modré oči a mihalnice a ručne korene reálne mohair, ruky a nohy, je možné presúvať hore a dole, roztomilý tvár bude vaše dieťa cítiť ako ruke túto bábiku priateľ.

4、Poznámka: balík obsahuje iba hlavy, končatín, telo a oči.Úplne hand-made silikónové vinylové bábiky s reálnymi údajmi, z jemnej tváre na tenké nohy blízkosti skutočné deti.

5、Široké použitie: Veľmi vhodné pre tehotné ženy, deti a starí rodičia.To môže byť používané ako detské narodeninové darčeky, Vianočné darčeky a predškolských aktivít.

Popis:

Tento Baby Doll je asi 22 cm/55 cm, a tam sa môže mierne odlišovať v závislosti od metódy merania.Bábika môže nosiť oblečenie veľkosť 0-3NB, môžete nosiť šaty sami.

Špecifikácie:

Materiál: neškodné životné mäkké silikónové vinyl

Bábika štruktúra: mäkké silikónové vinyl hlavu a 3/4 silikónové vinyl ruky a nohy, látkové telo je plný PP bavlny, ktorá je veľmi mäkká na dotyk.

Vlasy: Mohair zviazané ruky, mäkké a mali by byť postarané

Bábika je vybavená presne rovnaké šaty ako na obrázku.To tiež zahŕňa bezplatné fľaše a magnet cumlík.Rodný list môže byť použitý na meno vášho dieťaťa.

Obsahuje: bábiku s oblečením + magnet cumlík + fľaša

Balenie Zoznam:

Bábika*1

Poznámka:

Ak máte ďalšie otázky, prosím, neváhajte a pošlite nám e-mail, ďakujem vám za pozornosť.

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Pútavý Tvar] vyzýva Realistické Baby Doll je krásne a realistický vzhľad môže pritiahnuť pozornosť detí dobre, a poskytuje realistické bábiky čas zážitok pre deti, prináša nečakané prekvapenie.

2.【Sprevádzať Dieťa] vyzýva Baby Doll je nielen hračky, ale aj stať sa dobrými partnerov a priateľov detí, sprevádzať deti rastú, pomoc deťom, zvýšiť ich zmysel pre zodpovednosť, a aby im cítiť sa šťastnejší.

3.【High-kvalitný Materiál] vyzýva Dieťa Bábiky sú vyrobené z vysokokvalitného silikónu a ethenyl materiálu, ktorý je ľahké, príjemné na dotyk, odolné a priateľské k pokožke.

4.【Sede a v Ľahu] vyzýva ruky a nohy z Znovuzrodenie Baby Doll sa môže pohybovať.Je vyrobený ručne, veľmi jemné.To môže pohodlne si sadnite alebo ľahnite, ale to nemôže stáť, hovoriť, alebo dať do vody.

5.【Vynikajúci Darček] vyzýva Reálnom Živote Baby Doll je vynikajúce a krásne.To je dokonalé, ako je veľká noc, deň Vďakyvzdania, Vianoce, narodeniny, alebo strana darček pre deti alebo mama-na-sa, že bude veľmi šťastný, že ju dostane.

sku: p87587

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Gumené
Odporúčame Veku 14+y

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…