a Chladné Hmly Zvlhčovač pre Veľké Izby, Spálne, Ultrazvukové Vaporizer pre Dieťa, Rastliny, Auto Shut-off, Vlhkosť Senzor a Esse

0 Hodnotenia
€567.39 €736.87

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ak potrebujete zvlhčovač pre SUPER SUCHÉ a EXTRA-VEĽKÉ MIESTNOSTI, tu je!

Zvlhčovač pre Veľké Izby, Spálne, Teplé a Chladné Hmly Vaporizer pre Dieťa, Rastlín, s Automatickým vypnutím, Vlhkosť Senzor a Esenciálny Olej Zásobník, 6L, LV600HH-RXW, Biela.

Exkluzívne $9.99 Bonus Absorpčné Podložky sú Zahrnuté v krabici s každým nákupom!

Wirecutter Vybrať!

Upratovanie Vybrať!

S pokročilý hybridný dizajn, ponúka až 4x rýchlejšie zvlhčovanie, než iné popredné cool-hmla zvlhčovače za izby.S týmto LV600HH-RXW biele teplé a chladné hmly zvlhčovač, budete skúsenosti okamžité zmiernenie hustá premávka, upchaté dutiny, bolesti hlavy, chrápanie, a suchú pokožku!

S hmlou s výkonom až 500 mL/h, na LV600HH-RXW zvlhčovač vzduchu pre miestnosti môžu ľahko zvládnuť priestory ako veľké ako 753 ft2 / 70 m2.Perfektné Pokrytie veľkej miestnosti, kancelárie, a celý dom.Super veľké 6-litrové nádrže umožňuje humidify nepretržite až 70 hodín,7 nocí, ušetrí vám námahu časté náplne.

Naše LV600HH-RXW zvlhčovač je tichá pre domáce použitie, na len 35 db, a funguje skvele ako dieťa zvlhčovač a vaporizer pre spálne.

Na LV600HH-RXW ponúka aj vlhkosť vzduchu a aromaterapia, takže si môžete pridať svoje obľúbené esenciálne oleje, aróma okno a vychutnať si nádherné, svieže vôňe vzduchu.

S funkciou nastaviteľný Hmly Nastavenia, môžete si vybrať pohodlné hmly rýchlosť, aby sa čo najlepšie prispôsobili svojej izby.Nastavte úroveň vlhkosti na uspokojenie rôznych potrieb vášho dieťaťa, rastliny, zvieratá, a gitaru.S auto shut-off ochrany, to bude moc dole, keď je príliš nízka na vode.

Diaľkové ovládanie je súčasťou dodávky.To je výhodné pre vás na použitie, ovládať ho, keď ste v posteli.

Ste robiť správne rozhodnutia humidify vzduchu vo vašej domácnosti.Teraz, pravou voľbou zvlhčovača: na LV600HH-RXW Teplé a Chladné Hmly Hybrid Ultrazvukový Zvlhčovač!Aróma Podložky (12 Ks)

Zdôrazňuje: Extra Veľká Nádrž Na Vodu: 1. 59 gal / 6 L. Efektívny Rozsah: 430-753 ft2 / 40 - 70 m2.Ideálny pre extra-veľké izby!Čas spustenia: Až 60 hodín. 7 nocí spať.Tichá Prevádzka: ≤ 35 db (Cool)/≤ 45dB (Teplé) Wal Exkluzívny Bonus: $9.99 Hodnota Absorpcie Podložky.Čo Nám Dáva Vyniknúť!Patent Teplé a Chladné Hmly Hybridné Technológie: 4x Rýchlejšie Zvlhčovanie.Zdravé Hmly, Menej Prachu.Autoritatívne Médiá Odporúčania: Wirecutter Vybrať: "Zvlhčovač pre Super-Suché Miesta!" Upratovanie Vybrať: "Najlepšie Zvlhčovač pre Veľké Izby!" Užívateľsky Prívetivé: Smart zabudovanú Vlhkosť Senzor & LED Displej.Jednoduchý Automatický Režim.Pohodlné Diaľkové Ovládanie.Prispôsobený Hmly: Upravte úroveň vlhkosti na uspokojenie rôznych potrieb vášho dieťaťa, rastliny, zvieratá, a gitaru. 86°-120°C, Bez Rizika Popálenia, na rozdiel od iných Teplé Vlhkosti Zvlhčovače.Aromaterapia.prečo ? Bezproblémové 2-ročná Záruka a Priateľský Tím Zákazníckej Podpory-so Sídlom v Kalifornii.Náš Záväzok na Čerstvý Vzduch: Od roku 2019, vložil 2,000 stromy prostredníctvom nášho partnerstva s WeForest.Dôveruje + Zákazníkov: prináša čerstvý vzduch do viac ako 3 miliónov zákazníkov po celom svete.ETL Uvedené & Automatické Uzatváracie & BPA-Free pre Vodné Nádrže.Preskúmať Viac Zvlhčovače: Malej miestnosti:Dual 150 $43.99,3 L,Top-vyplniť Star Produkty:Klasické 300s,$79.99,6 L,Top-vyplniť,Smart Veľká izba:LV600HH-RXW,$89.99,6 L,dno-vyplniť Výkonné Funkcie:LV600s,$109.99,6 L,Top-vyplniť,Smart

sku: p92551

Výrobca Katalógové Číslo LV600HH-RXW
Funkcie Nastaviteľné Humistat, Automatické Uzatváracie, Olej Difúzor, Diaľkovo Ovládané, Časovač
Pôvod Kontinentálna Čína
Montované Výrobku Rozmery d x Š x v x H 11.48 x 7.66 x 11.42 Palcov
Výkon (W) 1w
značky LEVOIT
Kapacita 1L
Zvlhčovanie Metóda Hmla Absolutórium
Napätie (V) 5V
Zmontované Hmotnosť Výrobku 5.13 lb
Hluk 36db
Názov Značky NoEnName_Null

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…