Odvlhčovače vzduchu 1850ML Prenosné Malé Odvlhčovač S Farbou Svetla Odstrániť Vlhkosť V Pivnici, Spálne, Kúpeľňa EÚ Plug

0 Hodnotenia
€81.01 €115.73

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vysoko Efektívne pripojený priamo na bubon: Odvlhčovač vybavený veľkým 1850ml nádrž na vodu, môžete extrahovať do 800ml (86 stupňov Celzia, 80% relatívna vlhkosť) vlhkosti za deň v malých uzavretých miestností a priestorov.A pracovného priestoru je až 560 metrov Štvorcových, takže sa už nemusíte obávať, vlhkosť problémy!

2 Pracovné Režimy & Tichá prevádzka: Prenosné odvlhčovače vzduchu pomocou Peltier technológie na efektívne zníženie hluku. 2 pracovné režimy môžete prepínať voľne.High-speed mode hluku je nižšia ako 46 dB, môžete rýchlo odstrániť prebytočnú vlhkosť vo vzduchu.Rýchlosť vetra je znížená v nízkej rýchlosti režim, ktorý dokáže efektívne ochrániť váš spánok z toho, že je narušený.

Auto Shut-Off & Úspory Energie: Elektrický odvlhčovač vypne automaticky, keď sa nádrž naplní, aby sa zabránilo riziku pretečenia.Svetlo sa zmení na červenú, aby vám pripomenul, aby prázdna nádrž.A v Porovnaní s tradičnými veľkými odvlhčovače vzduchu, naša bezpečnosť odvlhčovač je energeticky úsporná, bude váš najviac nákladovo-efektívne výber.

Farebné Nočné Svetlo: 7-farba svetla tohto spálňa odvlhčovač bude automaticky flash v slučke, keď je spustený.Môžete ľahko vybrať svoju obľúbenú farbu alebo ho vypnúť stlačením svetlo tlačidlo, ak chcete vytvoriť svoju vlastnú romantickú atmosféru.

Určené pre zdravé domáce prostredie: Podľa prieskumu, viac ako 70% vlhkosti vo vzduchu môže mať vplyv na ľudské zdravie a spôsobiť nepohodlie.Naše inovované odvlhčovače vzduchu práce, keď sa vlhkosť presahuje 45%, efektívne a dôsledne absorpciu vlhký vzduch, ideálne pre kúpeľne, malej pivnice, komory, kuchyne, obývacej izby, a iné vysoká vlhkosť oblastiach.Priviesť čerstvý vzduch každom kúte vášho domova.

Pripojte Typ:EU Plug,to sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej

Napätie:AC220V

Typ Položky: Odvlhčovače Vzduchu

Typ: odvlhčovače vzduchu pre domáce

Typ: Negatívne ióny čistenie odvlhčovač

farba:Biela

Materiál:ABS

veľkosť:16.51 x 16.51 x 32 cm

Obsah Balenia:

1 x odvlhčovače vzduchu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p65611

Napätie (V) 12V
Zvlhčovanie Metóda Hmla Absolutórium
Výkon (W) 3W
Kapacita 1.1-2.5 L
Hluk 36db
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky FGHGF

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…